Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Ta enda bedre bilder, kurs med Olav Storm på Venabu

"Intensivt og lærerikt" Flere hundre foto entusiaster fra hele landet har gjennomført fotokursene på Venabu siden 2002. Lær å se motivene. Kameraet er ditt verktøy.
Kursleder er fotograf Olav Erik Storm. Han har utarbeidet et omfattende og godt kursmateriell og er en aktiv, inspirerende og entusiastisk kursleder som utnytter tiden godt. Praktisk fotografering er vesentlig på alle Venabu-kurs. Deltakerne får konkrete oppgaver. Vi drar til spesielle områder, tar bilder på som legges inn på PC etter turen. Kursleder gir instruktive kommentarer til et utvalg bilder som vises i plenum.

Vi er ute og fotograferer i all slags vær så ta med klær og utstyr for årstiden. Du bruker eget kamera og må ha mulighet til å stille inn blenderåpning og lukkertid manuelt. Vi har noen digitale speilrefleks kameraer og PCer til leie.

Høstkurset 28. – 30. august er beregnet på deltakere som har noe erfaring med digital fotografering, og som ønsker å bli mer fortrolig med kamera teknikk og innstillinger. Vi bruker en god del tid ute i fjellet og vil legge særlig vekt på komposisjon og valg av motiv. Vi vil også se på digital etterbehandling av bildene i Photoshop Elements og bruker ACDSee til organisering og bildevisning. Pris kr 4000,- pr person for kurset med opphold og alle måltider fra koldtbord fredag kveld til og med lunsj på søndag. Selve kurset starter fredag 28. august kl 20.00.

Venabu fjellhotell har plass til 100 gjester, hyggelige stuer, godt kjøkken og nye tømmerhytter for utleie. Hotellet ligger 932 moh på Venabygdsfjellet sør for Rondane, ved riksveg 27 Ringebu – Folldal. Avstanden til Oslo er 250 km og til Trondheim 270 km. Vi henter gjester som kommer med tog eller buss på Ringebu stasjon.

Sosialt fellesskap i en god atmosfære, ny kunnskap og økt inspirasjon til å ta bedre bilder, gjør at mange av deltakerne kommer tilbake til oss på nye fotokurs eller i andre sammenhenger. Ta gjerne kontakt for å finne det kurset som passer best for deg. Velkommen til inspirerende kurs. Se www.venabu.no. E-post: venabu@venabu.no. Telefon: 6129 3200.
Vi arrangerer kurs til alle årstider.
Olav Erik Storm og Lars V. Tvete
Lars V Tvete - Rondane er motiv på fotokurset
Rondane er motiv på fotokurset
Lars V Tvete
Lars V Tvete - Venabu fjellhotell er stedet for fotokursene
Venabu fjellhotell er stedet for fotokursene
Lars V Tvete
Olav Erik Storm - Et av kursleders blinkskudd
Et av kursleders blinkskudd
Olav Erik Storm

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu