Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kurs i digitalfotografering for viderekommende

Kurset forutsetter generell kunnskap om kameraets grunnfunksjoner og erfaring med å legge inn og organisere bilder på pc. Kurset arrangeres av Erik Olav Storm, i vakre og ville omgivelser i Jotunheimen!
Kurset forutsetter generell kunnskap om kameraets grunnfunksjoner og erfaring med å legge inn og organisere bilder på pc. Vi ser på mer avanserte funksjoner og går inn på bruken av kameraets råformat. Råformatet vil gi deg maksimalt av hva ditt kamera kan levere, men krever en del kunnskap om bruken samt forståelse for etterarbeid som konvertering og endring av bildefilen. Vi gjennomgår alternativer for eksponering, samt lærer om bildekomposisjon og hvordan du ved valg av utstyr og objektiv kan påvirke sluttresultatet. Har du et digitalt speilreflekskamera og litt erfaring med å bruke dette så er du klar for et videregående kurs!

Vi går nærmere inn på råfilbehandling, redigering og arbeidsflyt i Photoshop, samt ser på mer avanserte metoder som lagjusteringer og masker. Det blir gjennomgang av kreative løsninger som kan gi bildene dine nytt liv, ulike metoder for retusjering, - og demonstrasjon av en del viktige verktøy. Klargjøring av bilder og lagring for ulik bruk vil også bli gjennomgått.

Vi baserer oss på å være ute uansett vær og vind! Det finnes som kjent ikke dårlig vær! Ta med klær for årstiden, og regntøy er alltid greit å ha i sekken. Kamerautstyr, lader, bruksanvisning, ekstra batterier og minnekort, samt stativ om du har! Kurset baserer seg på at vi utnytter tiden best mulig og at vi ikke er flere deltagere (ca. 10-12) enn at alle får personlig oppfølgning og mulighet til å få svar på egne spørsmål. Ta med lap top hvis du har! Kontakt gjerne undertegnede om du har spørsmål; www.stormphoto.no

Velkommen til fjells og velkommen på fotokurs!

Pris pr person i dobbeltrom: 3 495,-
enkeltroms tillegg 350,- pr natt

Dette inkluderer:

· Frokost og nistepakke lørdag.

· Frokost og lunsj søndag

· 4 -retters meny fredag og lørdag.

· Overnatting i dobbeltrom.

· Fotokurs med den kjente fotografen Olav Erik Storm

For bestilling og mer info, kontakt
Jotunheimen Fjellstue
www.jotunheimen-fjellstue.no
Tlf 61 21 29 18
info@jotunheimen-fjellstue.no


Minimum antall deltakere: 10stk

Maksimum antall deltakere: 12stk
Ole Erik Storm - Draapen
Draapen
Ole Erik Storm
Olav Erik Storm - Fjellvann
Fjellvann
Olav Erik Storm
Olav Erik Storm - Kaffe
Kaffe
Olav Erik Storm

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu