Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

"The Irish Way" - foto workshop i Irland

Bli med til den irske sørvestkysten og opplev Ring of Skelligs "tett på" i en hel uke! Med små byer og tettsteder, karrig kyst og verdensarv, er dette et område som gir motivasjon og inspirasjon! Det er plass til KUN 7 deltakere. Dette betyr god individuell oppfølging av den enkelte. Påmelding senest 21. august 2009.
The Irish Way arrangeres av firmaet Eireway Ltd (Tolga) i samarbeid med fotograf Ingrid Eide (les mer: http://www.eide.no ). Ingrid Eide og Thorbjørn Liell (daglig leder i Eireway Ltd) er kursledere. Kurslederne har lang erfaring innen fotografi som de deler med kursdeltakerne i løpet av disse dagene. Workshopen har fiskelandsbyen Portmagee som utgangspunkt (http://www.portmagee.net ).

The Irish Way er en workshop for "alle"! Det er imidlertid et krav at du har gode grunnleggende kunnskaper om ditt kamera og fotografering.

Vi legger opp til at deltakerne er aktive i felten - i grupper eller på egenhånd. Portmagee og området omkring, gir store muligheter innen flere genre som natur, portrett, og miljø. Samlinger gjennomføres gjennom uka. Med en så liten deltakergruppe, blir ukas program i stor grad tilpasset gruppens sammensetning.

Dersom du har bærbar PC/Mac, kan det være en fordel at du kan ta denne med deg.

Vi tilbyr deltakerne flere “utflukter”:
1. The Skelligs - 1400 år gammelt verdenskulturminne (båttur - væravhengig!)

2. Cill Rialaig Project - galleribesøk og en nærmere titt på et tidligere fraflyttet lite samfunn som nå er gjort om til en unik plass for kunstnere som ønsker å hente inspirasjon fra Irland. Les og se hva Liam Addison - en engelsk fotograf - fikk ut av sitt opphold i denne “artist retreat” i Ballinskelligs (http://www.liamaddison.co.uk/gallery_25284.html ).

3. Skelligs Chocolate Co - “Europas vestligste sjokoladefabrikk”. Med 7-8 ansatte produserer denne lille fabrikken håndlaget sjokolade som eksporteres til Europa og USA. Fabrikken ligger i fotogene omgivelser!

4. Nærliggende småbyer som bla Cahirciveen og Waterville.



Kursavgift: Kr 11.900,-
Deltakerne må selv sørge for reisen til Dublin. Reisen tur-retur Dublin-Portmagee foretas med minibuss og er inkludert i kursavgiften. All lokal transport er selvsagt også inkludert. Kursdeltakerne kan velge å bo sammen med oss i velutstyrte feriehus rett utenfor Portmagee hvor det er lagt opp til selvhushold. Leieprisen pr hus med 8 sengeplasser / 4 rom er €350. Med maks antall deltakere (7) blir leien kun €50. Strøm/oppvarming kommer i tillegg.

Mer info om arrangementet, kontaktinfo samt info om påmelding finner du på http://www.tegnemedlys.no. Arrangementet er også registrert på Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=62554693370

Påmeldingsfrist: 21. august 2009!

Velkommen som deltaker!
Ingrid Eide - Havnen i Portmagee
Havnen i Portmagee
Ingrid Eide
Den lille fiskelandsbyen Portmagee er utgangspunktet for workshopen.
Thorbjørn Liell - The Glen
The Glen
Thorbjørn Liell
St Finnans Bay (The Glen) ligger noen få kilometer fra Portmagee. Et mye besøkt sted for turister, surfere og fotografer.
Thorbjørn Liell - Bakgård
Bakgård
Thorbjørn Liell
Motivet er hentet fra Cahersiveen, en liten by 20 minutters kjøring fra Portmagee.
Thorbjørn Liell - Portmagee
Portmagee
Thorbjørn Liell
Portmagee sett fra Bray Head, Valentia Island.
Ingrid Eide - Portmagee
Portmagee
Ingrid Eide
Gateparti fra Portmagee.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu