Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

"The Irish Way" - foto workshop i Irland

Bli med til den irske sørvestkysten og opplev Ring of Skelligs "tett på". Med små byer og tettsteder, karrig kyst og verdensarv, er dette et område fullt av motiver for den ivrige fotograf! NB: Maksimum 7 deltakere!
The Irish Way arrangeres av firmaet Eireway Ltd (Tolga) i samarbeid med fotograf Ingrid Eide (les mer: www.eide.no). Ingrid Eide og Thorbjørn Liell (daglig leder i Eireway Ltd) er kursledere. Kurslederne lang erfaring innen fotografi og IT som de deler med kursdeltakerne i løpet av disse dagene. Workshopen har fiskelandsbyen Portmagee som utgangspunkt (www.portmagee.net).

The Irish Way er en workshop for alle! Det er imidlertid et krav at du har gode grunnleggende kunnskaper om ditt kamera og fotografering.

Vi legger opp til at deltakerne er aktive i felten - i grupper eller på egenhånd. Samlinger gjennomføres gjennom uka for å gjennomgå de fotografiene som deltakerne tar. Her legges det opp til gjennomgang av bla motiv, komposisjon, teknikk og bildebehandling med Adobe Photoshop CS3/CS4, samt bildekritikk.

Du får uten tvil best utbytte av vår workshop dersom du har digitalt speilreflekskamera. Dersom du har bærbar PC/Mac, kan det være en fordel at du kan ta denne med deg. Det betyr at vi kan forbedre vår kapasitet i forhold til gjennomgang av deltakernes bilder.

Vi tilbyr deltakerne flere “utflukter”:
1. The Skelligs - 1400 år gammelt verdenskulturminne (båttur - væravhengig!)

2. Cill Rialaig Project - galleribesøk og en nærmere titt på et tidligere fraflyttet lite samfunn som nå er gjort om til en unik plass for kunstnere som ønsker å hente inspirasjon fra Irland. Les og se hva Liam Addison - en engelsk fotograf - fikk ut av sitt opphold i denne “artist retreat” i Ballinskelligs.

3. Skelligs Chocolate Co - “Europas vestligste sjokoladefabrikk”. Med 7-8 ansatte produserer denne lille fabrikken håndlaget sjokolade som eksporteres til Europa og USA. Fabrikken ligger i fotogene omgivelser!

4. Nærliggende småbyer som bla Cahirciveen og Waterville.



Kursavgift: Kr 11.900,-
Deltakerne må selv sørge for reisen til Dublin. Reisen tur-retur Dublin-Portmagee foretas med minibuss og er inkludert i kursavgiften. Kursdeltakerne kan velge å bo sammen i velutstyrte feriehus rett utenfor Portmagee hvor det er lagt opp til selvhushold. Leieprisen pr hus med 8 sengeplasser / 4 rom er €350. Med maks antall deltakere (7) blir leien kun €50. Strøm/oppvarming kommer i tillegg.

Mer info om arrangementet og stedet, samt påmelding finner du på www.tegnemedlys.no.

Velkommen som deltaker!
Thorbjørn Liell - Little Skelligs
Little Skelligs
Thorbjørn Liell
Verdensarv: Little Skelligs sett fra Skellig Michael, Co. Kerry
Thorbjørn Liell - St Finnans Bay
St Finnans Bay
Thorbjørn Liell
Co. Kerry
Ingrid Eide - Portmagee
Portmagee
Ingrid Eide
Co. Kerry

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu