Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Robert Sannes Workshop i Toscana

Robert Sannes arrangerer workshop i Toscana i perioden 1.-8. mai 2009.
Vi bor i fantastiske Toscana, på et lite slott med herlig beliggenhet. Det blir fokus på kreativ skaperkraft, inspirasjon, motivasjon og fotografisk evne i en intensiv uke. Du introduseres blant annet til METODER for å åpne dine kreative evner som fotograf. Metodene er grunnleggende for også andre sider i livet, der levende entusiasme, meningsfull balanse og ikke minst troen på deg selv og dine faktiske potensialer er viktig.
Se mer informasjon på www.robertsannes.com

Robert Sannes Workshop i Toscana 1.-8. MAI 2009

Sted og deltakere:
Vi blir maks 12 deltakere. Vi bor på et lite slott i Toscana, Italia. Området byr på fantastisk Italiensk atmosfære, piktoreske omgivelser med spennende historie. Mat, kultur, kunst, natur, arkitektur, middelhavsstrender, her er det mye som er egnet for å nære dine sanser og din inspirasjon. Workshopen er åpen for deg som har deltatt på trinn I eller første semester på Bilder Nordic / Utdanningshuset med Robert som lærer. Trinn I vil også tilbys 27-28-29 mars i Oslo (se www.robertsannes.com og workshops for mer info).

Pris og praktisk:
5.900,- for fotografisk workshop. Overnatting kr 2000 (enkeltrom kan ordnes utenfor slottet, med tillegg i prisen). Reise ordnes av den enkelte. (Norwegian og Ryanair har rimelige ruter til Pisa, én time unna slottet vårt). Maten ordner vi selv. Innsjekking fredag 1 mai kl fra kl 12:00. Workshopstart kl 17:00. Utsjekking er fredag 8. mai kl 10:00. Vi har avslutning av workshopen torsdag kveld. Ha med kamera og skrivesaker. En fordel om du har med laptop for egen bildebearbeiding, men ikke noe absolutt.

Påmelding:
Ved påmelding betaler du kr. 1000,- til konto 9900.02.54041 (Merket: RS Workshop Italia 2009 og navnet ditt). Beløpet er bindende og tilbakebetales ikke dersom du senere avbestiller kurset. Det resterende betales innen en måned før workshopstart. Ved evt avlysing av workshopen, eller hvis det er fullt, tilbakebetales selvsagt alt. Gi også beskjed om din påmelding til sannes.workshop@gmail.com

Kontakt:
For mer info og bilder fra stedet eller spørsmål, ta gjerne kontakt på
sannes.workshop@gmail.com

Referanser:
Se kommentarer fra tidligere deltakere på http://www.robertsannes.com/referanser.html

Velkommen til en innholdsrik uke med fokus på sanser, inspirasjon og skaperkraft!!

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu