Lelakis Årets fotograf for fjerde gang

Brukerne av foto.no har kåret den gresk-norske fotografen Ioannis Lelakis til årets fotograf for fjerde år på rad med 44 poeng. Andreplassen gikk til Geir Fløde, 31 poeng, mens tredjeplassen gikk til Marion Otterlei, 27 poeng. Foto.no gratulerer vinnerne.
Med to førsteplasser og en andre slo Ioannis Lelakis de neste utfordrerene, Geir Fløde, med 13 poeng, og Marion Otterlei, med 17 poeng. Det er utrolige fjerde året på rad Ioannis Lelakis drar seieren hjem.

I et intervju med foto.no i fjor sommer forteller Lelakis at konkurranseelementet er en viktig drivkraft for hans kreative utvikling som fotograf.

- Jeg jobber best når jeg jobber mot konkrete mål og med en tidsfrist. Konkurransene på foto.no legger et press på meg, og det er bra. Jeg bruker tid på å tenke ut hvordan jeg kan løse oppgaven og uttrykke hvert spesielle tema. Jeg liker å bli utfordret på det kreative, forklarer han i fjorårets fotografen-portrett.

Poengberegningen i årets fotograf baseres på plasseringer i de månedentlige fotokonkurransene. 10 poeng for en 1.plass, 9 for en 2.plass, 8 poeng for en 2 plass, etc. ned til 10plass.

2008 konkurransen er allerede i gang hvor månedens tema er "Fritt motiv". Foto.no oppfordrer alle til å gi Lelakis tøff kamp om tittelen som årets fotograf 2008.

_______________________________________

Se vinnerlisten på følgende link:
http://foto.no/cgi-bin/konkurranser/aaretsfotograf.cgi?aar=2007
Ioannis Lelakis - stress
stress
Ioannis Lelakis
Ioannis Lelakis - Ren luft
Ren luft
Ioannis Lelakis
Geir Fløde - Havet stiger
Havet stiger
Geir Fløde
Tema: Klimaendring

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu