Sommersol på Borestranda
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger362
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_538974} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Lise S.

Synes dette er et nydelig bilde :)
Hans Henrik F.

Lekkert - fint komp og god bruk av blits i motsol. Mulig det ute helt til høyre/bak kunne vært kuttet vekk for å være sikker på at ikke øyet blir hengende der istedenfor ved modellen, men det ville også endre formatet litt.
Tor H.

Liker dete veldig godt!
Fin belysning av modellen.
karin s.

bra,fine farger,men om jeg får lov å pirke:ikke nødvendig: men ville snudd modellen med front innover i bildet,og hodet snudd mot fotografen.gammel lærdom,sikkert ikke brukt i dag:)bortsett fra det, et bra bilde.fint lys mot modellen.
karin
Kjetil S.

Fantastisk bra bilde!
Frode H.

Her stemte mye, Lars Kristian! Nydelig lys og flotte farger. Komposisjonen synes jeg sitter godt. Synes du har fått lyst opp modellen på en fortreffelig måte - hverken for lite eller for mye (hardt) lys.

Kan jeg spørre hvilket lysutstyr du benyttet?
Lars Kristian A.

Dette er gjort med en enkelt Nikon 800- blitz på fjernstyring og tripod, satt til venstre for modellen. Softboks på, blitzen med vilje blendet ned litt for å gi mest mulig "naturlig" preg i bildet. Hardt blitzlys ville for meg ødelagt effekten jeg prøvde å oppnå.

Takk for kommentarer, alle sammen.
Alan Thomas Duncan W.

LK;

- Kanon farger
- Flott modell

Keep up the superb work
Sommer greatings;
Alan Thomas
Frode H.

Takk for tilbakemeldingen, Lars Kristian. Enig med deg i at for hardt lys hadde "ødelagt" bildet. Det godt tilpassede lyset var en av hovedgrunnene til at jeg falt for bildet!

Godt å høre at det er mulig å lage slike bilder med SB- 800. Har selv to slike og er i ferd med å "lære" bruken av disse (portrett). Når du sier softboks, tenker du da på den lille diffusoren som følger med eller har du kjøpt en ekstern - i så tilfelle hvor stor er den?
Lars Kristian A.

Jeg bruker en liten softboks fra LumiQuest, en hendig liten sak man kan demontere og pakke flatt når den ikke står på blitzen. Den gir ikke like godt resultat som en større softboks, men den er enklere å ha med seg i fotobaggen.Jeg har som regel aldri med mere utstyr enn det jeg får i en liten sekk, jobber mest med presse og det er greit å være så mobil som mulig.
Frode H.

Den skal jeg se nærmere på, takk for responsen, Lars Kristian!
Tone A.

Hei Lars Kristian
Dette vakre stemningsbilde med nydeleg modell reknar eg med at du tok i denne veka kor me hadde nokre dagar med sol.
Flott bruk av blitz som får fram den lystona kjolen og uttrykket på modellen i motlyset frå sola som heng tung over horisonten.
Flott linjeføring med den den blaute stranda som er prega av gløden frå kveldssola. Tårnet bakerst på Sele gir god balanse til modellen som står på Borestranda.Her kjem jo skuggen av føtene hennar godt fram.
Men dette bilde nr. 471096 som du tok mens eg var på stranda synes eg er betre, pga at her er heile skuggen med i speglinga.
Kjempebra jobba både med å få fram modellen med sin positur, stranda og kveldsstemninga.
Helsing Tone
Trygve B.

Et ord fra meg: Kunst
Kolbjørn P.

lekker lyssetting hvor du har balansert blitzbruken meget bra, flott modell, nydelig kveldsstemning, god dybde, likte dette
mvh Kolbjørn
Dag Asle L.
+1
Ohh, nice comp og lyssetting... kutte ennå mer i bunn for å forsterke panoramaeffekten..?
Lars Kristian A.

Har absolutt vurdert å kutte i bunn, ja.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu