Kathrine
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger507
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_410193} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Terje S.
+1
Pen modell og fin komposisjon men liker ikke midstillingen av sola som jeg godt kunne vært foruten.Syntes den lyse solklumpen i midten trekker for mye oppmerksomhet bort fra hovedmotivet.Vet ikke helt om speilingen også burde være borte da speilingen av skyen er med på å trekke fokus bort fra hovedmotivet (Modellen) ?

Ellers syntes jeg du har mye flotte bilder inne på siden din her på foto.no.

Stå på

Terje
Morten M.

meget deliket=) sola tar litt oppmerksomhet!! hvordan lyssetting lager du på dette?
Lars Kristian A.

Jeg har brukt blitz.
kjetil g.

Jeg Likte dette kjempegodt og syns helheten i bildet er viktig, Mener derfor at både solen og speilingen er viktige elementer som skiller dette bildet fra vanlige "modellbilder" :)

Mvh Kjetil Grøtte.
Risto Wilhelm H.

Fint bilde med pene farger og flott lys.Likte speilingen.Så helst at modellen kom inn i bildet og ikke ut som her.

Mvh.Risto
Anne S.
+1
Flott bilde dette, likte også helheten, nydelige farger godt lyssatt:)
anne sofie
Kjell P.

Synes dette er fantastisk flott bilde. Vet ikke helt hva jeg skal trekke fra...
Tone A.

Hei Lars Kristian
Kjempebra jobba i kveldsola denne varme sommardagen.
God 3-deling i bildet kor forgrunnen med refleksjonane av dei rosa tona skyene forsterkar solnedgangen. Modellen er jo ikkje så skarp i refleksjonen pga skumdottar og skyene, noko som gjer at Kathrine får dominera bildet mot kveldstona himmel og sjø.
Feistein fyr og landskapet i motsatt side gir god likevekt. Modellen har fin glød i den bruntona huda i kontrast til den lyse kjolen med sin flagrande kjolekant. Flott positur på modellen som gir god kontrast med sin lystona kjole her.
Sjølv såg eg dykk i aksjon og jammen var det mange forsøk både ved sjøen og i sanddynene kor modellen hoppa mange gonger. Sjølv trudde eg at det var Arne Helleberg som var ute med modellane sine, difor måtte eg bort og sjå.
Eg synes at du har fått eit nydeleg bilde av Kathrine med strandidyllen denne spesielle kvelden. Bokmerke frå meg. Pga blitzbruk er jo ditt bilde mykje skarpare enn mitt.
:) Tone
krit k.

utrolig manger interessant her fantastisk.
Tone A.

Enkelte bilde kan ein hugsa om det er 2 år sidan sist. Då eg sjølv var og fotograferte denne sommarkvelden som var så varm og sjøen så stille, måtte eg jo leggja merke til ein fotograf med fjernstyrt blitz og ein vakker modell.
Dette bildet synes eg er betre enn det som du nettopp har lagt ut, pga betre lyssetjing på modellen og med heile speglinga av henne på sjøen som ligg langt på land.
Med dei badane ungane og den stille sjøen er idyllen komplett for fotografering av ein modell med elegant kjole. Flott jobba slik ein sjeldan sommardag på Borestranda. Bildet er bokmerka av meg.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu