Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

FOREDRAG: The past and future of media med Bjarke Calvin

Hva er neste steg i den digitale utviklingen? Bli med på spennende foredrag med MIT-fellow og utvikler av Magnum In Motion, Bjarke Calvin, 9. mars kl 18:00!
Bjarke Calvin har i over to tiår arbeidet med ny teknologi og informasjon, for aktører som MIT, Magnum Photos og som startup-entreprenør i Silicon Valley, Boston og København. I dette foredraget tar han oss med på en personlig reise fra de tidlige dagene av journalistisk publisering til framveksten av sosiale medier og journalistikkens fall – og han trekker linjer som viser hvor vi er nå, og hvor vi er på vei i det nye tiåret. Sammen med en internasjonal gjesteforeleser (TBA), kommer han til Bilder Nordic for å snakke om en fremtid der vår virkelighet kommer til å blandes med en virtuell og utvidet virkelighet.

Om Bjarke
Bjarke Calvin er gründer og investor i flere historiefortellings-prosjekt. Hans hovedprosjekt er Duckling, et samarbeidsprosjekt i form av en historiefortellingsapp. Han er en erfaren foredragsholder og jury-medlem ved konferanser, arrangementer og skoler som Harvard, MIT, SXSW og World Press Photo. Bjarke har tidligere stiftet Storyplanet.com, og jobbet som ansvarlig redaktør i Magnum Photos hvor han ble medgrunnlegger av Magnum In Motion. Magnum Photos er et internasjonalt billedbyrå, grunnlagt 1947 i Paris og London, nå også med kontorer i New York og Tokyo. Byrået, som regnes som et av verdens ledende når det gjelder dokumentarfotografi, ble grunnlagt av de fire fotografene Robert Capa, Henri Cartier-Bresson, George Rodger og David «Chim» Seymour. Bjarke underviser ved utdanningene Toårig Fotografutdanning og Visuell innholdsprodusent for nye medier hos Bilder Nordic.

Velkommen til et spennende foredrag som stiller spørsmål ved dagens digitale mediekultur, og reflekterer rundt våre muligheter videre!
 - The past & future of Storytelling
The past & future of Storytelling
 - Bjarke Calvin
Bjarke Calvin

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu