Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Åpen kveld: Trend forecasting 19. februar kl 17:00!

Hvordan vet man hvilke trender som kommer? Bli med på åpen kveld hos School of Fashion Industry & Bilder Nordic for en interessant workshop i hvordan man forutser trender, og jobbe med konsepter basert på trend! En super mulighet til å bli kjent med skolene & snakke med studenter og rektorer!
Trend er noe som kommer og går i sykluser, mange har spesialisert seg på dette feltet for å nettopp kunne forutse hva som blir de kommende trendene i samfunnet. Ikke bare ser man på trender som farger og form, men man ser også på trender som beveger seg politisk, ut ifra menneskers væremåte og interesser.

Gjennom dette spennende foredraget vil du lære deg hvordan du kan se tendenser til trend lenge før de blir synlige for andre, og hvordan du bruker denne informasjonen i praksis. Vi avslutter med en mini-workshop hvor du gjennom fysisk, kreativt arbeid skal få prøve deg på å utvikle noe basert på trend!

Dette er også en super mulighet til å bli kjent med skolene og få svar på alle spørsmål du måtte lure på! Vi ordner med lett servering og etter workshopen er det god tid til å snakke med studieledere og studenter, dersom du er nysgjerrig på noen av våre studietilbud!

Velkommen til åpen kveld onsdag 19.februar kl 17:00 – 18:30!
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu