Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

FIGURE STUDY MASTERCLASS MED GREG GORMAN - en av verdens mest kjente portrett og aktfotografer

Greg Gorman inviterer til en magisk to dagers workshop i aktfotografering. Det handler om å se og å gi regi i en sårbar setting. Greg går grunding gjennom hvordan å kommunisere med modellen for å oppnå det beste resulatet. Han deler sine verdifulle hemmeligheter og viser kunsten i å fremheve de riktige formene i aktfotografering. Ønsker du å lære hva som kreves for å lyssette aktmodeller har du en unik mulighet til å lære av en mester. Vi kan love deg et høyt energinivå, gode samtaler, dyktige modeller, foredrag og inspirasjon. Greg er en generøs veileder, og deler av sin erfaring hvor han alltid jobber tett på alle deltakerne.
Du bør være kjent med ditt kamera og ha grunnleggende fotografisk kunnskap. Gorman og hans team hjelper deg gjerne hvis du skulle ha tekniske vanskeligheter under workshopen. Bare spør.
To modeller er tilstede begge dager, en kvinne og en mann og de vil til tider være helt avkledd.

Med utallige måter å fotografere på vil du i løpet av to dager lære av en av de beste - Greg Gorman.
Greg Gorman er en av verdens mest kjente portrett og aktfotografer. Han er fra filmbyen Los Angeles og har hele verden som arbeidsområde. I over 40 år har han fotografert tidløse og klassiske portretter av verdens mest kjente skuespillere, kunstnere og artister. For å nevne noen; Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Sir Anthony Hopkins, Tom Cruise, Sophia Loren, Marlon Brando, Kevin Costner og Al Pacino. For ikke å glemme hans nære venn Elton John. De ikoniske filmplakatene fra «Pirates of the Caribbean» og «Pearl Harbour» er også hans verk. Som aktfotograf klarer han med sin eminente lyssetting å fange menneskekroppen på en unik måte, med skygge og lys for å lage vakre og interessante former.

Workshopen er begrenset til 13 deltakere og holdes i Zone 5 Studios på Fornebu. Adressen er Rolfsbuktveien 17, 1364 Fornebu.
Pris for deltakelse er kr. 7.900.

Mat og drikke er ikke inkludert i prisen men vil bli arrangert av Blueberry for de som ønsker det. Depositum på kr. 2.500 blir belasted rett etter påmelding og resterende beløp forfaller til betaling 45 dager før arrangmentetes oppstart.

Har du spørsmål hører vi gjerne fra deg: hello@blueberryphotography.no

For påmelding og mer informasjon:
http://www.blueberryphotography.no/workshops/greg-gormans...asterclass
Greg Gorman -
Greg Gorman
Greg Gorman -
Greg Gorman
Greg Gorman -
Greg Gorman

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu