Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

THE NATURAL EYE med Eddie Soloway

En workshop som mikser flotte naturopplevelser på Inderøy, med foto-instruktør i verdensklassen.
I det vakre kulturlandskapet på Inderøy kommer den kjente landskapsfotograf og National Geographic instruktør Eddie Soloway denne høsten. På hans workshop The Natural Eye for NORDphotography er fokuset å styrke ferdighetene dine som landskapsfotograf. Eddie har en meget personlig tilnærming til naturfotografi, hvor det ikke bare gjelder å gjengi naturen, men bringe inn egne personlige opplevelser i bildespråket. Slik at bildene du tar viser naturen slik DU ser og opplever den. Dette er en workshop som passer for alle nivåer, dog må du kunne beherske kameraet ditt, og ha grunnkunnskaper i redigering.

Eddie Soloway ar mottatt flere priser for sine ferdigheter som instruktør, som Excellence in Photographic Teaching Award fra Santa Fe Center for Photography. I 2010 ble Eddie kåret til en av USA’s beste foto workshop instruktører av Photo District News.

Workshopen foregår på SAGA senter for Fotografi på inderøy fra 18.-22. september. SAGA er en kreativ oase for fotografer, med workshop senter, hotell, stue med stort fotobok bibliotek, og kjøkken hvor vi serverer frokost og varm lunsj hver dag. Pris for overnatting pr døgn pr person i enkeltrom kr 1290,-/ i delt dobbeltrom kr 1020,-. Prisen inkluder, i tillegg til overnatting, frokost, varm lunsj, kaffe, te og frukt igjennom oppholdet. Overnatting i delt dobbeltrom krever at vi har en annen deltaker av samme kjønn som vil dele rom.

Detaljert workshop beskrivelse her, og påmeldingsskjema til workshopen finner du her: http://www.nordphotography.com/the-natural-eye
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu