Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

The Lofoten Series

NORDphotography inviterer til en ukeslang workshop i Lofoten, sammen med en av Norges mest erfarne fotografer av det arktiske landskapet, Trym Ivar Bergsmo.
'Mitt hjerte ligger i nord. Her er mulighetene. Her lever menneskene sine historier. Folket, lyset, kraften og energien i landskapet; ingen ting kan måle seg med dette!' - Trym Ivar Bergsmo

Bergsmo har arbeidet med fotografiet som kunstnerisk uttrykksform i mer enn 25 år og er kjent for sine arktiske landskapsbilder. Trym Ivar er født og oppvokst i nord, og har førstehånds kjennskap til landskapet, det skiftene været, lyset, og folkene som bor her. Dette blir en workshop hvor du vil oppdage nye sider av Lofoten, og hvor du vil bli utfordret til å strekke talentet ditt i nye retninger. Vi vil forbi de typiske landskapsbildene som alle tar, og finne hva som er unikt med deg og ditt fotografi, og forsterke det.

Trym deler velvillig sine erfaringer og sin kunnskap med deltagerne og er opptatt av at alle som deltar får mulighet til å stille direkte spørsmål, skal få tilbakemelding på egne arbeider og den veiledningen/tipsene nettopp de trenger for å komme videre.

Du vil og få rådgiving av NORDphotography sin egen grunnlegger Elisabeth N Aanes, som også er født og oppvokst i nord. Elisabeth vil bidra med sin kunnskap som kurator, gallerist og mentor for fotografer, og hjelpe deltakerne å se bildene de tar i sammenheng.

Vi legger opp til noen felles utflukter, men og at deltakerne utforsker landskapet på egen hånd. Vi anbefaler derfor deltakerne å ha bil under workshopen, slik at man ikke er avhengig av andre. Både Trym og Elisabeth vil ha med egen bil til Lofoten, og deltakerne er velkomne til å haike med oss. Dog kan det begrense din fleksibilitet noe. De som deler bil må forvente og dele bensin kostnadene med sjåføren. Vi vil opprette egen Facebook gruppe for denne workshopen slik at deltakerne kan koordinere transport seg imellom.

Vår base i Lofoten vil være Reinefjorden Sjøhus, som tilbyr high-end rorbuer/ sjøhus med fantastisk utsikt over havet og himmelen. Hver rorbuer/ sjøhus har plass til 3 deltakere, i enkeltrom, med felles bad. Rorbuen/ sjøhuset har fullt utstyrt kjøkken og stue. Vi vil være maks 9 deltakere.

Les full workshop beskrivelse på NORDPhotographys nettside, hvor du og finner påmeldingsskjema: http://www.nordphotography.com/the-lofoten-series
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu