Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop med Sveta Butko

Det er kjempegøy å informere at Sveta Butko vil 4. og 5. mai neste år holde en inspirerende fotoworkshop i Kristiansand.
Sveta Butko er en selvlært profesjonell barne- og familefotograf som har fotoworkshoper over hele verden. Stemningen og lyset i bildene hennes er helt fantastisk. Se hennes instagram profil: @sveta_butko_ eller www.Sveta-butko.com.

Det blir både utendørs og innendørs fotografering på spennende lokasjoner med forskjellige modeller. Vi går ut og fotograferer begge dagene. Her er det muligheter til å lære mye og komme hjem med mange fine bilder. Vi blir en liten gruppe med maks 10 deltakere.

Workshopen passer for både erfarne fotografer og hobbyfotografer. Målet er først og fremst å inspirere, men også å lære hvordan Sveta jobber på lokasjoner med lys, modeller og komposisjon. Sveta vil også gå igjennom hvordan hun redigerer bildene sine i Photoshop.

Du trenger ikke noe spesielt utstyr annet enn et speilreflekskamera og et par objektiver. Det er en fordel å ha litt kunnskap i Photoshop.

Lørdagen starter vi kl. 11:00 og holder på til ca. kl. 20:00. På lørdagen besøker vi nydelige Leipsland gård. Søndagen starter vi kl. 07:00 (pga. lyset) og holder på til kl. 12:00. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli endringer i programmet.
Sveta Butko -
Sveta Butko
Sveta Butko -
Sveta Butko
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu