Hva Skjer-Kalenderen gir en oversikt over alle kurs/konkurranser/workshops/utstillinger som er rapportert inn til foto.no. Foto.no gir nå tilgang til de som arrangerer kurs/workshops eller driver utstillingslokaler å publisere selv rett til denne oversikten. Kontakt redaksjonen på desk@foto.no for å finne ut mer.
Når: 25.10 - 13.12
Fotokurset som er skreddersydd for småbarnsforeldre. Lær deg å skape nydelige barndomsminner online med videoleksjoner, oppgaver og tilbakemeldinger live hver uke.
Les mer »
Gdansk & Zamek Malbork Workshop 2022Fotografering - Generell fotografering
Sted: Gdansk
Når: 28.04.22 - 01.05.22
Spennende fotoworkshop i Polen: Gjennom fire intensive dager og kvelder får du muligheten til å oppleve Gdansk og det fantastiske middelalderslottet Zamek Malbork i Polen. Workshopen foregår fra tidlig til sent hver dag og vi har spesielt fokus på arkitektur, gatefoto og nattfoto. En flott anledning til å søke mer inspirasjon og kunnskaper innen fotografering sammen med andre fotointeresserte.
Les mer »
Workshop Fuglefjell Finnmark 2022Fotografering - Natur og dyr
Når: 09.06.22 - 15.06.22
7 dagers workshop / fotokurs på Alta folkehøgskole, Alta, Norge, med 3 dagers tur til fuglefjellet på Loppa øy og 2 dager med havsule og ørn på 71 grader N. Vi vil gi deg spennende, lærerike og avkoblende dager under midnattsola!
Les mer »
Foto-workshop USA 28.1 - 10.2 - 2022Fotografering - Natur og dyr
Når: 28.01.22 - 10.02.22
La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av sørvestre USAs nasjonalparker/verneområder; Yosemite og Death Valley - samt Point Reyes og Big Sur!
Les mer »
Når: 26.03.22 - 27.03.22
Hvordan lage svevebilder eller spøkelsesbilder? Utnytt lyset best mulig og lag spennende komposisjoner. Lær spennende fototeknikker.
Les mer »
Opplev Gran Canaria med kamera!Fotografering - Generell fotografering
Sted: Gran Canaria
Når: 07.12 - 12.12
Gran Canaria forbindes ofte med billig masseturisme og strandliv. Men øya har så ufattelig mye å mer å by på. Naturen er aldeles særegen på grunn av øyas vulkanske historie og tropiske beliggenhet. Gjennom århundrer har øyas folkeliv blitt til gjennom en kulturblanding av urfolk samt engelsk og spansk herredømme. Bli med og opplev denne fantastiske og mangfoldige øya med ditt eget kamera.
Les mer »
Fotoworkshop på FærøyeneFotografering - Landskap
Når: 07.09.22 - 11.09.22
To fotografer ønsker deg velkommen til en spennende fotoworkshop med læring, opplevelser og et helt spesielt landskap.
Les mer »
Sted: MYSUSÆTER
Når: 14.09.22 - 18.09.22
Fotoworkshop i Rondane: Fotografene Bjørn Joachimsen og Klaus Axelsen inviterer til høstworkshop i Rondane Nasjonalpark. I en kort periode på høsten forvandles dette området til et av Norges vakreste høsteventyr. Rondane nasjonalpark var den første nasjonalparken i Norge, og av en god grunn! Her kan du utforske imponerende fossefall og juv, de karakteristiske fjelltoppene med sine myke kurver og det fantastiske fargespillet mens høstfargene er på sitt mest intense.
Les mer »
Hvaler Black & White Workshop 2022Fotografering - Landskap
Sted: Skjærhalden
Når: 29.09.22 - 02.10.22
– Bli med til det spennende kystlandskapet på Hvaler – og bruk 4 dager til fordypning og utvikling innen kunstfoto. Denne workshopen er viet landskapsfotografi og det klassiske sort/hvitt-fotografiet – skapt med digitale eller analoge verktøy etter deltakernes egne preferanser. Lær hvordan du skaper sort/hvitt-fotografi som skiller seg ut fra mengden. Vi jobber i og utenfor de klassiske tradisjoner innen landskapsfoto og dokumentarfoto og lar oss inspirere av både de store mestere og kystlandskapet på Hvaler.
Les mer »
Workshop Nordlys AltaFotografering - Landskap
Når: 31.10 - 04.11
Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i oktober/november. På denne tiden kan flotte solnedganger skape et fantastisk fargespill over himmelen. I de mørkeste timene fyller ofte nordlyset himmelen. Med base i Alta drar vi på turer i regionen og oppsøker spennende natur og jakter på nordlyset! Statestikken for nordlys på disse kursene er 100%!
Les mer »
Sted: VillaJoyosa Spania
Når: 20.10.22 - 24.10.22
Grandefoto har arrangert fototurer/workshops i 8 år med mange hundre fornøyde deltakere. Dette er en spennende fotoworkshop med fokus på landskap, arkitektur og street fotografi.
Les mer »
Vinter på Vestlandet 2022Fotografering - Landskap
Når: 15.02.22 - 20.02.22
Opplev den vakre og heftige vinteren på Vestlandet med kamera! Gjennom en 6 dager lang workshop får du en sammenhengende rekke av muligheter til å fotografere fjord, fjell og kulturminner sammen med andre fotointeresserte. Workshopen er en rundreise som har hovedvekt på Sogn og Hardanger. Du får oppleve steder som Flåm, Borgund stavkirke, Lærdalsøyri, Vøringsfossen og Finse i vinterdrakt. [15.–20. februar 2022]
Les mer »
Nordlyfotoworkshop i LofotenFotografering - Landskap
Når: 04.01.22 - 09.01.22
Nordlys, mørketid og magisk kystlandskap! Kunne du tenke deg å bli med på en workshop hvor du lærer å fange dette med kamera? Fotograf Bjørn Joachimsen inviterer til en intensiv vinterworkshop i Lofoten hvor han deler av sine kunnskaper innen fotografering og redigering. [Ballstad i Lofoten, 4.–9. januar 2022.]
Les mer »
Grunnkurs i Lightroom ClassicBildebehandling - LightRoom
Når: 26.11 - 28.11
Kurs i Adobe Lightroom Classic - Tønsberg: Mange som driver aktivt med foto opplever utfordringene med et stadig økende antall bilder som skal arkiveres og redigeres. Lightroom Classic er digitalfotografenes drømmeverktøy og tilbyr omtrent alt man kan ønske seg innen bildearkivering, redigering og deling. Dette kurset hjelper deg til å komme godt i gang, lære god arbeidsmetodikk og utnytte de allsidige verktøyene for bildebehandling. Kurset går over en helg og passer for deltakere ønsker å lære Lightroom fra grunnen av eller å forbedre sin arbeidsflyt og utnyttelse av programmet. [Tønsberg, 26.–28. november 2021.]
Les mer »
Workshop i portrettfotograferingFotografering - Portrettfoto
Når: 29.10 - 31.10
Denne portrettfotoworkshopen passer for deg som har lyst til å lære noen enkle og smarte triks for å få fine bilder av mennesker utendørs og innendørs. Kurset går over en kveld og to dager. Du får veiledning underveis samt tilbakemelding på bildene du tar. [Tønsberg 29.–31. oktober 2021.]
Les mer »
INSPIRERENDE KURS I LIGHTROOM CLASSICBildebehandling - LightRoom
Når: 31.10
Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program med mange funksjoner. Vi går gjennom oppsett, moduler, verktøy samt tips og triks i redigering som gir deg kunnskap og inspirasjon til å ta bildene dine til et nytt nivå.
Les mer »
Bedre Bilder - helgekurs 20/11 - 21/11Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 20.11 - 21.11
Fotokurset "Bedre Bilder" over en helg er en kompakt versjon av Grunnkurs foto som går over seks kvelder. Kurset går gjennom det viktigste både visuelt og teknisk - og gir god inspirasjon og kunnskap.
Les mer »
Fotokurs "Bildet" med Terje Skåre starter 2/11Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 02.11 - 16.11
- Innhold/Komposisjon/Kreativitet - Et fotokurs med det visuelle i fokus der målet er økt bevissthet rundt motivet og visualiseringen fram til det ferdige bildet. Et kurs for den som vil komme et steg videre i prosessen med å ta bedre bilder.
Les mer »
Sted: Panama i Mellom Amerika
Når: 14.11 - 27.11
Bli med på et foto eventyr til et land med en fantastisk og unik natur. På denne turen kan du fotografere eksotiske fugler og et fantastisk dyreliv. Bakteppet for dette er en rik og frodig natur med regnskoger, fjell, våtmarker, skyskoger, fosser, elver, vann, og ørken.
Les mer »
Sted: Bærum Kulturhus, Sandvika
Når: 10.12 - 12.12
En workshop med mye praktisk jobbing både fra salen og backstage. Fokuset disse tre dagene å ta bilder av kropp i bevegelse og mer dokumentariske bilder backstage. Du kan gjøre begge deler eller velge om du vil jobbe foran eller bak scenen.
Les mer »
Åpne uskalert versjon i eget vindu