Hva Skjer-Kalenderen gir en oversikt over alle kurs/konkurranser/workshops/utstillinger som er rapportert inn til foto.no. Foto.no gir nå tilgang til de som arrangerer kurs/workshops eller driver utstillingslokaler å publisere selv rett til denne oversikten. Kontakt redaksjonen på desk@foto.no for å finne ut mer.
Når: 21.08 - 23.08
Lær å få bedre kontroll på kamera, ta bevisste valg for eksponering og andre viktige innstillinger, samt få et kreativt blikk på motivet. Denne helgen har vi fokus på landskap og portrett-fotografering!
Les mer »
Sted: Jeløy
Når: 31.07 - 02.08
Er du en ivrig amatør eller en begynnende profesjonell som har lyst til å komme litt videre og prøve noe nytt? Føler du at du har mer å lære når det gjelder digital arbeidsflyt?
Les mer »
Sted: MOSS
Når: 24.07 - 26.07
Er du en ivrig amatør eller en begynnende profesjonell som har lyst til å komme litt videre og prøve noe nytt? Føler du at du har mer å lære når det gjelder digital arbeidsflyt?
Les mer »
Masterclass på SenjaFotografering - Generell fotografering
Når: 07.08 - 11.08
Fotograf Arnfinn Johnsen (www.fotograf-johnsen.no) har samlet sine kunnskaper til en super-workshop på Senja i august 2020. Arnfinn er født og oppvokst på Senja, er godt kjent med landskapet og vil dele sine opplevelser, erfaringer og kunnskaper med deg. Denne workshopen passer for deg som har en del erfaring og som behersker bruk av kamera og bildebehandlingsprogram. Du ønsker å ta steget til å kunne finne ditt personlige uttrykk som fotograf og møte deg selv i en kreativ prosess.
Les mer »
Når: 02.06 - 23.06
Vil du lære hemmeligheten bak Photoshop? Fotografenes profesjonelle arbeidsverktøy gir fantastiske muligheter i forbedring og etterarbeid på dine bilder – og i dette kurset får du en intensiv introduksjon!
Les mer »
Foto Workshop i RomsdalenFotografering - Landskap
Når: 11.06 - 14.06
Bli med på et spesialkurs i landskapsfotografering med Øyvind Martinsen i spektakulære Romsdalen!
Les mer »
Foto Workshop i RomsdalenFotografering - Landskap
Når: 04.06 - 07.06
Bli med på en spesialisert landskapsfoto workshop med Øyvind Martinsen i spektakulære Romsdalen.
Les mer »
Workshop Nordlys AltaFotografering - Landskap
Når: 21.10 - 25.10
Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i oktober. På denne tiden kan flotte solnedganger skape et fantastisk fargespill over himmelen. I de mørkeste timene fyller ofte nordlyset himmelen. Med base i Alta drar vi på turer i regionen og oppsøker spennende natur og jakter på nordlyset! Statestikken for nordlys på disse kursene er 100%! Nytt i år er båttur med fuglefotografering på Altafjorden!
Les mer »
Når: 15.06 - 19.06
Fotograf Olav Erik Storm tar deg med på 5 kreative fotodager med nytt tema hver dag. Det blir fotoutflukter til mange spennende lokaliteter, personlig oppfølgning, og mye nytt å lære.
Les mer »
Når: 12.06 - 14.06
Få kontroll på teknikken og lær hvordan små motiver kan gi deg store opplevelser. Makrofotografering åpner en ny og spennende verden, - bli med inn!
Les mer »
Fotokurs i Skåbu - Hesteslipp i fjellet Fotografering - Generell fotografering
Sted: Skåbu-Nord Fron
Når: 19.06 - 21.06
Hesteslipp i fjellet er en gammel tradisjon, og hver sommer slippes det hester i blant annet Sikkilsdalen - Sikkilsdalseter. Sikkilsdalen regnes som arnested for den moderne hesteavlen i Norge. I 1868 ble hingsten Veikle Balder sluppet i den vakre fjelldalen, og startet eventyret som rundet 150 år i 2018. NHS har ansvar for slippet i Sikkilsdalen der det går tre hingster med hver sine hoppefølger. Dette er en begivenhet det er veldig gøy og lærerikt å fotografere. Det byr på utfordringer og læring for både nybegynnere og godt øvede fotografer. Det er mulig å fotografere hestene i landskap også etter slippene lenger inn i dalen.
Les mer »
Sted: Panama
Når: 06.12 - 19.12
Bli med på et foto eventyr i eksotisk regnskog!
Les mer »
Sted: Panama
Når: 05.07 - 18.07
Bli med på et foto eventyr i eksotisk regnskog!
Les mer »
Venezia workshop, reise og gatelivs-fotoFotografering - Generell fotografering
Sted: Venezia
Når: 20.08 - 24.08
Adriaterhavets Dronning ligger som et levende museum på nordøst kysten av Italia – og er like fasinerende å fotografere - som hun kan være utfordrende. Jeg inviterer deg til en langhelg, tilsammen fem dagers intens opplevelse der du legger alle hverdagslige gjøremål til side og nyter tid og konsentrasjon til å gjøre noe du virkelig har lyst til. Jeg lover deg at du vil bli sett, hørt og oppmuntret av meg til å hente fram det aller beste du kan få til bak kamera.
Les mer »
Sted: California - Nevada - Utah
Når: 26.01.21 - 09.02.21
La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; Bryce, Zion, Yosemite og Death Valley - samt Point Reyes og Valley of fire!
Les mer »
Workshop i Georgia: Rik kultur og heftig landskapFotografering - Generell fotografering
Sted: Georgia
Når: 16.09 - 24.09
Kaukasus kaller! Et av verdens eldste land, Georgia, har seilt opp fra glemselen som en favoritt de siste årene. Her snakker vi fabelaktig og utemmet natur, helt fra Svartehavets bølgeskvulp til øverste, ville fjelltopp. Stikkord er rik kultur, klostre, flere hundre år gamle svovelbad, gjestfrihet, høy vin- og matkultur – pluss svimlende utsikter og bildemuligheter som kan ta pusten fra oss. Bli med!
Les mer »
Workshop Fuglefjell FinnmarkFotografering - Natur og dyr
Når: 04.06 - 10.06
7 dagers workshop / fotokurs på Alta folkehøgskole, Alta, Norge, med 3 dagers tur til fuglefjellet på Loppa øy og 2 dager med havsule og ørn på 71 grader N. Vi vil gi deg spennende, lærerike og avkoblende dager under midnattsola!
Les mer »
Foto Grunnkurs i Oppstryn 26-28/6 2020Fotografering - Generell fotografering
Sted: Stryn
Når: 26.06 - 28.06
Kurset vil gi deg nyttig inspirasjon og kunnskap - teknisk og visuelt - for å kunne skape bedre bilder! Kurset passer for deg enten du er nybegynner eller har fotografert en del.
Les mer »
Sted: Oslo
Når: 02.06 - 09.06
Dette er et rent praktisk fotokurs i Makrofotografering over to kvelder. Bli med inn i et spennende univers der man glemmer tid og sted!
Les mer »
Sted: Oslo
Når: 11.06
Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.
Les mer »
Sted: Færøyene
Når: 17.09 - 21.09
” – Takk for at jeg har fått oppleve Færøyene på en annen måte enn vanlig turist - hele turen har vært en fantastisk reise. Stor porsjon inspirasjon + motivasjon for å fotografere landskap i Norge :). Terningkast: 6.”
Les mer »
Sted: Oslo
Når: 09.06 - 10.06
World renowned fashion photographer Lindsay Adler is coming to Oslo! She will be sharing her knowledge of working within the fashion and commercial photography industries in this 2 days intensive workshop. You will get to work with awesome models and stylists and produce some fabulous and portfolio worthy images.
Les mer »
Sted: Glomfjord
Når: 28.07 - 02.08
I Nordland ligger noen av de mest magiske landskapsområder i Europa – Marmorslottet, Láhko nasjonalpark og Svartisen. Marmorslottet er et sant eventyr når det gjelder geologiske formasjoner og Láhko nasjonalpark er en relativt ukjent perle som byr på kilometervis av geologiske kunstverk som er blitt til gjennom tusener og millioner av år. Nasjonalparken er den største forekomsten av alpin karst i Europa– og her kan du vandre rundt med kamera og fange naturens egne kunstverk. Bli med på et seks dagers fotoeventyr i noe av det mest unike Europa har å by på. [Mo i Rana/Glomfjord, [28. juli – 2. august 2020].
Les mer »
Åpne uskalert versjon i eget vindu