Hva Skjer-Kalenderen gir en oversikt over alle kurs/konkurranser/workshops/utstillinger som er rapportert inn til foto.no. Foto.no gir nå tilgang til de som arrangerer kurs/workshops eller driver utstillingslokaler å publisere selv rett til denne oversikten. Kontakt redaksjonen på desk@foto.no for å finne ut mer.
Sted: SAGA GALLERI - INDERØY
Når: 16.06 - 18.08
I år er 13´de året vi inviterer til sommerutstilling på SAGA og sprer fotoglede fra Inderøy.
Les mer »
Kombinert kurs i Foto og FotobokFotografering - Generell fotografering
Sted: Nettkurs (Zoom)
Når: 13.02 - 15.01.25
Har du tusenvis av bilder, men ingen fotoalbum å bla i? Liker du å ta bilder av ungene dine, familien din, men ønsker å utvikle dine ferdigheter og bli inspirert? Da er dette kurset for deg!
Les mer »

Når: 16.08 - 18.08
Få bedre kontroll på kamera, ta bevisste valg for eksponering og andre viktige innstillinger, samt få et kreativt blikk på hovedmotivet. Vi har fokus på prosessen fra ide, fotografering, - og frem til ferdig sluttbilde. Bli med på en spennende og kreativ sommerhelg på fjellet!
Les mer »
Når: 21.11 - 25.11
Lær nordlysfotografering i Alta; trolig Norges beste sted for å se og fotografere nordlys! På dagtid blir det hvalsafari; store hvaler som knølhval og spekkhogger har nå vinteropphold i fjordene her nord.
Les mer »
Når: 01.07 - 05.07
Fotograf Olav Erik Storm tar deg med på 5 kreative fotodager med ett nytt tema hver dag. Det blir utflukter til spennende lokaliteter, personlig oppfølgning inne og ute, ny inspirasjon og fotoglede.
Les mer »
Når: 28.06 - 30.06
Opplev hvordan små motiver kan gi deg store opplevelser. Makrofotografering åpner en ny og spennende verden. På kurset får du hjelp til å utnytte kamera for nye blinkskudd.
Les mer »
Når: 12.09 - 17.09
Høstfargene i Finnmark er som regel på topp i midten av september, og få steder er de mer intense enn nettopp her! Legg til nordlys over Finnmarksvidda så er motivet komplett! Tur til Sørøya samt storslåtte Sautso – NordEuropas største Canyon!
Les mer »
Når: 19.09 - 24.04.25
Et ett-årlig program for deg som ønsker å utvikle deg som portrettfotograf, enten du jobber dokumentarisk, i studio, utendørs eller med Fine Art portrettering, med fotobok og utstilling. Portretter kan være så mangt – ikke bare mennesker, men også dyr, blomster og interiør.
Les mer »
Foto Workshop på DovreFotografering - Natur og dyr
Sted: Dovrefjell
Når: 19.09 - 22.09
Bli med på fotoworkshop med Øyvind Martinsen i spektakulære høstfarger på Dovre!
Les mer »
Sted: TRANØY
Når: 23.08 - 27.08
Fotograf Arnfinn Johnsen har samlet sine kunnskaper til en super-workshop på Tranøy Fyr i august 2024.
Les mer »
Naturfoto halvårskursFotografering - Natur og dyr
Når: 10.09 - 04.06.25
Drømmer du om å ta naturfotograferingen et steg videre? Lære mer og oppleve mer? Fototurer til flere av verdens mest ikoniske naturperler; Finnmark og nordlys - samt nasjonalparker i USA og Island. Naturfoto ved Alta folkehøgskole er et samlingsbasert halvårskurs for voksne som strekker seg fra september 2024 til mai 2025.
Les mer »
Når: 08.10 - 22.10
La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; Bryce, Zion, Arches, Canyonlands samt Monument Valley og Valley of the Gods!
Les mer »
Fotoworkshop på IslandFotografering - Landskap
Når: 18.09 - 22.09
Vulkanøya Island – Eventyrlig vakker med varme kilder og dramatisk natur!
Les mer »
Åpne uskalert versjon i eget vindu