Hva Skjer-Kalenderen gir en oversikt over alle kurs/konkurranser/workshops/utstillinger som er rapportert inn til foto.no. Foto.no gir nå tilgang til de som arrangerer kurs/workshops eller driver utstillingslokaler å publisere selv rett til denne oversikten. Kontakt redaksjonen på desk@foto.no for å finne ut mer.
Når: 20.10 - 19.11
Plateselskapet Indie Recordings utlyser fotokonkurranse i samarbeid med Foto.no. Vinn ære og berømmelse, fete premier, og ikke minst, bildet ditt på platecoveret og masse merchandise.
Les mer »
Sted: Ovenfor butikken Foto.no avd. Barcode Dronning Eufemias Gate 12
Når: 08.10 - 29.10
Fotoutstilling av Thea Einarsson
Les mer »
Når: 13.10 - 12.11
Det er igjen tid for å stemme på det beste bildet. Temaet er høst
Les mer »
Når: 30.09 - 30.10
Vi starter en ny runde i Månedens bilde. Temaet er høst, og førstepremien er som vanlig gavekort på 2000 kroner og vinnerbildet utstilt i butikken.
Les mer »
Sted: Tønsberg
Når: 20.10 - 04.11
Photoshopkurs Tønsberg: Lær de smarte triksene med Photoshop og skap litt magi med bildene dine! Dette er et kurs som passer for deg som ønsker å legge et godt grunnlag for å bli dyktig innen bildebehandling med Photoshop. Kurset går over 4 kvelder slik at du har god anledning til å øve på egenhånd underveis. [Tønsberg, 20.-21. oktober og 3.-4. november 2020]
Les mer »
Grunnkurs Foto med Terje Skåre 23/9Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 23.09 - 04.11
Fotograf Terje Skåre starter nytt grunnkurs i fotografering i Oslo Kamera Klubb, og vil gjennom kurset gi deg nyttig inspirasjon og kunnskap - teknisk og visuelt - for å kunne skape bedre bilder! Kurset passer for deg enten du er nybegynner eller har fotografert en del.
Les mer »
Når: 26.08 - 16.06.21
Fotograf Damian Heinisch og fotoredaktør Laara Matsen er hovedmentorene ved Foto2, et ettårig deltidskurs i avansert fotografi ved Bilder Nordic. Sammen med ledende bransjeaktører som gjester, hjelper de å forme din fotografiske stemme og å lede deg i riktig retning.
Les mer »
Workshop Nordlys AltaFotografering - Landskap
Når: 21.10 - 25.10
Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i oktober. På denne tiden kan flotte solnedganger skape et fantastisk fargespill over himmelen. I de mørkeste timene fyller ofte nordlyset himmelen. Med base i Alta drar vi på turer i regionen og oppsøker spennende natur og jakter på nordlyset! Statestikken for nordlys på disse kursene er 100%! Nytt i år er båttur med fuglefotografering på Altafjorden!
Les mer »

Sted: Preus museum HORTEN
Når: 23.10 - 04.04.21
Få fotografiske sjangre kan smykke seg med den samme populariteten som portrett. Denne utstillingen viser hvordan en av de eldste fotografiske sjangrene fortsatt er levende, utforskende og aktuell.
Les mer »
Sted: Galleri Ppalett
Når: 07.11 - 31.12
Velkommen til fotoutstilling på galleri Ppalett i Son Min kone gjennom min linse
Les mer »
Bli en bedre fotograf med Workshop på Danebu KongsgårdFotografering - Generell fotografering
Sted: AURDAL
Når: 29.10 - 01.11
Velkommen til fotoworkshop med fotograf Roger Brendhagen på Danebu Kongsgaard i samarbeid med Foto.no.
Les mer »
Oppdag Oslo med kamera!Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 05.12 - 06.12
Fotoworkshop i Oslo: Bli med på en annerledes og inspirerede fotoworkshop hvor du utfordres til å se Oslo på nye måter – gjennom ditt eget kamera. I løpet av en helg utforsker vi bylandskapet og menneskene i Oslo og du blir utfordret på din fotografiske kreativitet fra start til mål. Denne workshopen spesielt bra hvis du føler at fotograferingen din har lett for å gå i vante spor. [Oslo, 5.–6. desember 2020.]
Les mer »
Sted: Tønsberg
Når: 20.11 - 22.11
Kurs i Adobe Lightroom - Tønsberg: Lightroom er digitalfotografenes drømmeverktøy og tilbyr omtrent alt man kan ønske seg innen bildearkivering, redigering og deling. Dette kurset hjelper deg til å komme godt i gang, lære god arbeidsmetodikk og utnytte de allsidige verktøyene for bildebehandling. Kurset går over en helg og passer for deltakere ønsker å lære Lightroom fra grunnen av eller å forbedre sin arbeidsflyt og utnyttelse av programmet. [Tønsberg, 20.–22. november 2020.]
Les mer »
Når: 26.10 - 01.11
INVITASJON til å delta på en kreativ reise i Lofoten sammen med Kunstfotograf Trym Ivar Bergsmo i samarbeid med gallerist, kurator, grunder Elisabeth N Aanes.
Les mer »
FOTOBOK I LIGHTROOMBildebehandling - LightRoom
Sted: Oslo
Når: 05.11
Har du lyst til å lære proff Fotobok-design? Jeg har jobbet mye med design av fotobøker, og har veldig lyst til å dele dette med dere. Lær hvordan man planlegger allerede i fotograferingen, hvordan man setter sammen og hvordan man lager et spennende design på Fotoboken.
Les mer »
Redigering Lightroom - Trinn ABildebehandling - LightRoom
Sted: Oslo
Når: 29.10
Ikke fornøyd med bildene dine? Blir himmelen for lys? Eller kanskje fargene ble borte på det fine landskapsbildet? Lær deg å redigere bildene dine i Lightroom
Les mer »
Sted: Stryn
Når: 13.05.21 - 16.05.21
Fagre Stryn – Fotoworkshop mellom fjord og fjell - i Kristi himmelfartshelgen. Fagre Stryn er et begrep som ikke har oppstått uten grunn. Naturen i Stryn er mektig, vakker og kontrastrik. Dette er en fotoworkshop der nettopp dette landskapet står i fokus – med Oppstryn som utgangspunkt.
Les mer »
Sted: Oslo
Når: 22.10 - 19.11
Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Du kan litt Lightroom fra før, men dette kurset kan gjøre bildene dine enda bedre!
Les mer »
Bedre Bilder - helgekurs 7/11 - 8/11Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 07.11 - 08.11
Fotokurset "Bedre Bilder" over en helg er en kompakt versjon av Grunnkurs foto som går over seks kvelder. Kurset går gjennom det viktigste både visuelt og teknisk - og gir god inspirasjon og kunnskap.
Les mer »
Når: 30.10 - 01.11
Bli med fotograf Olav Erik Storm på fotokurs på Venabygdsfjellet, og få teknisk innføring i kamerafunksjoner og praktisk fotografering ute i fjellet. Opplev fantastisk natur i et skifte mellom to årstider.
Les mer »
Sted: Panama
Når: 06.12 - 19.12
Bli med på et foto eventyr i eksotisk regnskog!
Les mer »
Sted: California - Nevada - Utah
Når: 26.01.21 - 09.02.21
La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; Bryce, Zion, Yosemite og Death Valley - samt Point Reyes og Valley of fire!
Les mer »
Åpne uskalert versjon i eget vindu