Aina B.
Heisann! Får ikke mitt gamle Nikon D40 koblet på PC for opplasting lenger :-( noen som har tips til hva jeg må gjøre? Hjelper heller ikke å putte minnekortet inn i PC. Kan det være jeg må ha et nytt minnekort?
Nøkkelord:
#1
#1
Vidar H.
Husker du når det virket sist? Innimellom ser vi (på jobb pc da jeg ellers bruker mac) at det kommer en og annen oppdatering til windows som kan gjøre morsomt ting . .. Men for å begynne enkelt, ladd kamera, se at det står i rett modus for usb, sjekk i kamera at det er bilder på kortet og så prøv mot pc, ellers er jo en grei plan B å teste mot en annen pc enn den du vanligvis bruker i mot, om dette er et ok alternativ.

http://downloadcenter.nikonimglib.com/en/products/6/D40.html

Side 55 I manualen virker som en ok plass å begynne.

Lykke til!

mvh Vidar H
Aina B.
1
Alt løste seg ved å bruke en eldre PC!
Erlend S.
Jeg prøvde å låne bort minnekortet til noen venner med bærbar mac. Håpløst. De var så nye at de manglet minnekortspor :(

Den nye trenden nå blir vel eldre datautstyr med eldre operativsystemer som ikke oppgraderes for å beskytte seg mot at de blir ubrukelige.

En ting som må passes på dersom man bruker både ny og gammel pc/mac er at de tas i bruk av og til, ellers får man problemer med batteri og backupbatteri.
Vidar H.
Av ren nysgjerrighet, hvilken utgave av Windows var det på den eldre pcen?
Åpne uskalert versjon i eget vindu