Bygård I
Bildet inngår i albumet Bygårder i Oslo -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-08-22 09:06:59
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-08-28 22:35:00
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2003-09-04 11:33:16
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon IXUS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger804
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_58421} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Are-Martin S.
Stilig bilde, man kan se masse i et bilpanser. Jeg har tatt mange slike bilder selv, gått gatelangs og leita etter nypolerte blanke biler og så sett hva hva som speiler seg i panseret.
Avsluttet .
veldig spenstig, fine farger og skarphet. Kanskje det kunne tjent på en beskjæring for å få fram bygningen bedre??? ( ønske seg ps?? )
Avsluttet .
Dette likte jeg :)
Bjørn H.
Hei ... Morsom ide.. vireklig flott og annerledes gjort .. sitter og lurer på om du kunne ha beskåret dette enda tettere og gjort det enda mer spennende ved å ikke ta med Ford merke .. ??

Bjørn
Caroline M. S.
Takk for kommentarer. Jeg er glad for at dere foreslår at jeg skal kutte bort Ford-merket. Tenkte først på det selv, men var redd for at det ville bli for vanskelig å se at bygningen var speilet i et bilpanser.
May-Lise L.
Ikke noe problem å se hva v.3 inneholder, Caroline! Syns den versjonen er kjempefin (klisjè). Må også få si at jeg har heiet på deg i debatten om bildekritikken ;)
Caroline M. S.
Enig med deg - jeg liker også best v3. Skal huske det til en annen gang - ikke være bekymret for at folk ikke skal klare å se hva det er bilde av. :-)

He, he - godt å høre. Jeg har følt meg som enslig (overmodog?) fersking mot røkkelet. :-D
Birna R.
enda mer konsentrert enn v.3, min ønske.
Caroline M. S.
Jeg er ikke helt sikker på hva Bjøn Rørslett mener med ''mer konsentrert'' (så jeg tørr ikke takke for tipset), men nå har jeg i hvert fall lekt meg med å klippe bort mer og mer av bilen og legger her den mest klippede ut som v4. Ble ganske bra synes jeg - i hvert fall så lenge jeg selv vet det er en bil der. :-)
Birna R.
du er nesten i mål Caroline og har klart forstått hva jeg siktet til. om bildet tåler mer utsnittsforstørring er en annen sak, men egentlig uviktig. det som betyr noe er prosessen du (og alle vi andre) må igjennom for å ''jobbe oss inn i'' et motiv. du kan gjerne ta et tilsvarende bidle på nytt, men utgangspunktet ditt vil ha endret seg og antakelig medføre at du raskere ''kommer i mål''.

lykke til
Caroline M. S.
Bjørn Rørslett - da tørr jeg takke likevel. :-) Det er kanskje ikke så sannsynlig at jeg kommer til å gå rundt og lete biler med bygninger speilet i panseret igjen, men jeg har så absolutt lært en masse nå som jeg skal ta med meg når jeg en dag til høsten kanskje går rundt og leter etter vannpytter med speilinger i. Tusen takk!
chris s.
Sitter jeg lenge nok og leter etter noe å kritisere, må det være at en del av spoileren er med i nedre høyre hjørne. Den formørker på en måte bildet. Ford merket er ikke forstyrrende og må gjerne få stå. Dette fordi det konkertiserer, gir litt logisk mening til et abstrakt fargespill. Bilde 2 er korrigert for spoiler-”feilen”, men bildet er tatt fra en annen vinkel. At linjene i bildet er på linje med bilderammen gjør at mitt fokus går over på bilen i stedet for komposisjonen. Følelsen av kunst forsvinner og det kunne like gjerne vært klippet ut av en salgsbrosjyre. Derfor er bilde 1 klart det beste.
Alt i alt, for meg, enormt behagelig bilde. Blåfargen som går fra lys til mørkere over panseret har en herlig varme og det er huset som gjenspeiles som gir denne effekten, for blått er jo i utgangspunktet en kald farge.
Dette er fotokunst som gjerne kunne henge på veggen hos meg i stort format. En skikkelig perle.
Caroline M. S.
Hei Chris - kjekt å finne eldstebruttern her da! :-) He, he - det forbauset meg ikke akkurat at det var nettopp dette bildet du fant ut at du ville kommentere. Blåfargen ligner på den gamle Hondaen, ikke sant? Også er det bil. *mimre, mimre* Takk for rosen. Selv ble jeg jo riktig så godt fornøyd med v4 (i hvert fall om bildet hadde vært av god nok kvalitet til å tåle så mye cropping). Tror nok jeg en dag skal få til noe som ville passet bedre på veggene dine enn dette bildet - dvs hvis du klarer å rydde plass. ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu