Hønsehauk
Bildet inngår i albumet Rovfugl -
Utstyr
  • Canon T90
  • Canon FD 70-210 f4
  • Blender-
  • FilmtypeKodakcrome 64
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger447
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_38229} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Torbjørn K.

Konge motiv! Har du venta lenge på denne eller? Synest likevel bakgrunnen blir litt ødeleggende. Den burde kanskje vert litt mer diffus?
Mehrzad G.

Flott bilde! Bra komposisjon!

mvh Mehrzad
Marius J.

Pent motiv, godt fanget ! Synes ikke den store dybdeskarpheten gjør noe, men ville foretrukket bildet med en vridning til venstre med kamera, altså mer info på venstre side og mindre på høyre !
Tom A. T.

Staselig bilde. Jeg liker at bakgrunnen er som den er og at miljøet skildres såpass tydelig.
mvh Tom T
Roy S.

herlig motiv. fint gjennomført teknisk og kompositorisk.
Reidun G.

Flott motiv og bra fanget, mange ventetimer i telt igjen ?
Reidun
Åge M.

Torbjørn og Reidun

Denne åteplassen benyttet jeg i 2 sesonger. Hønsehauken var der fra tid til annen, men jeg så den bare 2 ganger sitte i denne tørrfurua, og det var bare denne gangen lyset var bra. Fikk ca 10 bilder fordelt på zoomen og en fast 300mm. Hadde den sittende direkte på åtet ved flere anledninger, men det blir jo ganske kjedelige bilder da jeg ikke hadde naturlige byttedyr som åte.

Marius
Bildeflaten ville nok blitt veldig tom på venstre side ved en vridning. Det beste hadde vært om den hadde hodet motsatt vei. Jeg har bilder hvor den har det , men sitter da på grenen over og Hauken er mer sentrert. Syntes selv dette bildet hadde det beste utsnittet. Legger kanskje ut andre opptak av situasjonen senere.

Åge
Helgestad A.

Et fantastisk bilde som viser fugl i miljøet. Her sitter den - hevet over tåka nede i dalen - og oss, lenge før vi har gnidd søvnen ut av øynene. En tett og mektig hønsehauk, men som en liten del av den store helheten. Flotte linjer i treet.
Det er lettere å få apell med et tett tele-bilde. I et motiv som viser omgivelsene vil det alltid være ''forstyrrende'' elementer. Men elementer som er med på å berike bildet med annen informasjon.
Jeg vet hvor vanvittig mye energi Åge har lagt i dette - og andre rovfuglmotiv. Se annet bilde av ørn! Det er det ingen som kan matche. Jeg har foret ørn med Åge i mange år, og det er nå bare slik at den gutten stadig strekker seg et hue lenger enn oss andre i jakten på det optimale.
Terje S.

Virkelig bra naturbilde av en majestetisk hønsehauk.
Flott!!

Mvh Terje Skaar
Ketil K.

Gratulerer med imponerende flott bilde av hønsehauk. Treet og bakgrunnen hever bildet. Detaljene i fjærdrakten og hodet til fuglen blir vel litt satt tilbake fordi fuglen utgjør en såpas liten del av bildeflaten.
Baard N.

Helt rått. ''Her sitter hønsehauken å speider over sine jaktmarker''. Fugl i miljø, hvor fuglen og landskapet kommer godt fram er vanskelig å få til, men her har Åge virkelig fått et blink skudd i mine øyne.
Kurt S.

Slutter meg til gratulasjonene. Skikkelig tøft bilde.
Synes komposisjonen ble flott, og det rimete treet bidrar etter min mening til å heve bildet ytterligere.
mvh Kurt S.
Avsluttet .

Beundringsverdig bilde både når det gjelder forarbeid, gjennomføring og etterarbeid. Godt å få noen ordentlige seriøse naturfotografer her på foto.no !

Arild K.

Knallbra fuglebilde, dette er du virkelig god på !

Mvh AK
Anette G.

Sier meg enig i alt som er sagt tidligere.
Bildet er praktfult.Gleder meg også over tidligere utlagte bilder her på foto.no.Kjempebra:-)
Anette
Bent S.

Det er et meget godt bilde du har fått til her. Det er ganske imponerende, når jeg tenker på planleggingen, forarbeidet og for ikke å snakke om tålmodigheten du har utvist. Godt jobbet. Ha en flott kveld.
Mvh. Bent
Arnt Ove J.

Kjempe flott bilde. Kikket akkurat igjenom alle bildene dine, er meget imponert. Ser også at du klarer disse bildene med vanlig optikk (ikke de råeste telene på markedet).

Mvh
Arnt Ove
Svein B.

Knallbra bilde, med vakre omgivelser, fint lys, og et bilde med masse innhold!! En fryd for øyet!! Hadde fuglen vridd hodet motsatt veg så hadde bildet vært 100%, mot de 99 det er nå.

kjempebra!!

mvh
Svein B
Rolf S.

Blinkskudd !! dette var ett flott bilde av hauken som sitter og speider utover sine jaktmarker, skulle gjene hatt noe lignende i eget arkiv .
Mvh Rolf Selvik
Torben T.

Hej Åge
Jeg har lige kigget dine billeder igennem og de er bare rigtig rigtig flotte....Jeg har vidst meget at lære endnu. Utrolig smukke naturbilleder!
mvh.
Torben
----------
www.torben-thorhauge.dk
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu