Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_436058} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Torild H.
Ifølge oppslagsverk kom hettemåken fyrst til Jæren, i 1867, men er her fotografert i bymiljø.

Ved fyrste augekast kan bildet, innhald, synast å vera -bare ein måke som fyk bortetter eit hus langsmed noen telefonliner, men veks på seg etter nærare studie, for min del.
T.d. to ting å bemerka: panoramaformatet som vert forsterka av telefonlinene, og sjølve hetta som er eit flott blikkfang, saman med buene på og rundt døra er dette (strevar med å finne rette ordet her) delikat, fortreffelig...
Trea til høgre gjer sitt for fullendt komp. Forøvrig spenstig, dynamisk med den litle vridningen frå venstre mot høgre, for huset sin del.

Måkeskrik og ikkje minst det dei "slepp ned" kan vera fryktelig irriterande. Irritasjonsmomentet her er at midtre telefonline ikkje løper heilt og bare nesten parallelt med line i huset, til høgre i bildet. Tykkjer dette tilfører heilskapen noe.

Jo, oppsummert så likte eg vel dette veldig godt...

Torild
Roger H.
Hei Torild. Takker for fin kommentar.

Du så vel omtrent det jeg mente med bildet.
Avsluttet .
Tja.. her har du strukket "strøm-trådene" veldig langt, uten noen opplagt sammenheng.
Som alltid er det mulig å tolke seg igjennom det, og sikkert finne sammenhenger, slik det allerede er gjort i kommentarene over.
I utgangspunktet trigger slike bilder interessen min, (som jeg har sagt før) nettopp fordi de ikke er så opplagte, men tror jeg må melde pass denne gangen ut fra det jeg ser. Komposisjonsmessig ser jeg linjene og formene, men ikke budskapet.
Thorbjørn R.
Du er veldig uforutsigbar i hva du presenterer. Det gjør det alltid spennende å gå inn på profilen din. Men her må må nok også jeg melde pass.

Mvh Thorbjørn
Roger H.
Kjell og Thorbjørn. Takker så mye for at dere så bildet og kommenterte det, selv om dere ikke fikk så mye ut av det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu