CHUM!
Chum er et godt hjelpemiddel for å ta sjøfuglebilder (gjerne fra fiskebåt). Hva det består av? En herlig blanding råtten fisk og fiskeslo, gammel harsk tranolje, og ikke minst, pop-corn! Pop-cornet blir rørt oppi blandingen rett før det blir hevet på sjøen. Det pop-cornet sørger for, er at en del av oljen kommer litt opp fra havnivået, godsakene flyter bedre , og den ”friske” lukten brer seg utover. Dessuten er pop-cornet spiselig. Fuglene på havet har en fenomenal luktesans, og jo mer råttent, jo bedre. Sildemåken på bildet her har kapret seg noen liflige fiskeslorester.

Bildet inngår i albumet Norske fuglearter - En serie med artsbilder av fugler som finnes i Norge, men hvor bildene ikke nødvendigvis er tatt i Norge. Får jeg miljøet rundt fuglen med i bildet tas det nok med, selv om det da ofte ikke blir rolig bakgrunn eller forgrunn for den saks skyld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28179} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Nils B.

Utrolig flott bilde. Jeg har tildligere i dag blitt anbefalt å prøve annen film. Og dette er jo beviset på at jeg må kjøpe pop-corn også.
mvh Nils
Jostein M.

Fabelaktig bilde.

Nils: Prøv mikropop med ostesmak:-)
Mvh Jostein
Avsluttet .

Flotte tegninger i fjærene, fin frys/dynamikk i bildet, fine fargetoner. Popcorn er nok tingen ja!
Ivar
Roy S.

Bra bilde. skarpt og teknisk meget bra. Panorert ?
Ketil K.

Teknisk: Det er gjort en dobbel scanning. En lys og en ''normal''. Mørke områder fra det lyse scannet er lagt inn som ekstra layer i det normale bildet, med redusert opacitet. Dette for å få frem vingetegningene i mørke partier, i tråd med hvordan de fremkommer på originaldiaset.
Kim J.

Imponerende, flot, skarpt og jeg kunne fortsætte - det er bare så godt. Mvh Kim
Avsluttet .

Imponerande bild,finfin skärpa och en fin posé..ett skott att vara stolt över..
mvh/gunte..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu