Linjer i landskapet V
Var litt usikker på det bildet her, men legger det ut for å se hva dere synes. Bildet er tatt i Trøstad.
Bildet inngår i albumet Linjer i landskapet - Når jeg ser på ulike landskap, er jeg facinert av de vakre linjene naturen har å by på. Vil prøve å finne motiver med slike linjer.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-03-26 23:09:34
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-03-26 23:17:34
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2008-03-27 19:31:05
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon 350D
  • Sigma 17-70 mm
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger893
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310219} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (81)
Avsluttet .

Dette syns jeg er så fint at jeg bare MÅ annbefale det:-)
Nydelige linjer og farger,og toppers komposisjon:-)
Helt topp bilde.
Hilsen Tone!
Marit O.

Og hei og hå,dette er det beste lanskapsbilde ditt med flotte linjer og hærlige buer/ former på landskape og fine grønntoner.
Kan jeg foreslå at du cropper bordt bunnen Ole-Kristian???
Utrolig flott uansett!!
Mvh Marit
Tom T.

Ser du har mange bilder fra disse kultur landskapene, dette er klart det beste. Ta vekk skogen opp til venstre, etter min smak blir helt topp uten dette.

TomT
Anne Kari Berg K.

Vakkert bølget landskap. Veldig fine fargetoner (overganger). En helt spesiell stofflighet i disse åkrene.


mvh Anne Kari
Per-Øyvind M.

Dette var nydelige linjer ja!
Er ikke helt sikker på hva jeg synes om den mørke forgrunnen. Synes bildet også gjør seg som panorama uten dette, men blir ikke helt enig med meg selv om jeg synes det gjør seg best med eller uten.
Har du justert kontrast en del, ev. lagt på mye usm, eller var linjene såpass klare?

Uansett, et nydelig bilde! Anbefales!

- P-Ø
Reidar N.

Maksimal utnytting av det tynne snødekket for å få fram formasjonane innover i bildet. Trelinja til venstre og gården er viktige element som skal til for å gjere dette til eit meget godt fotografi.

Reidar
Venche J.

Herlig dette Ole-Kristian.

Bare så du vet det, versjon en er aller best.

Wenche.
Ole-Kristian T.

Dette var jo helt overveldende, med så mange og raske kommentarer. Tusen takk til alle! Jeg liker jo disse linjene som blir spesielt med litt grønt kombinert med litt snø. Hadde allerede en versjon klar uten trær, som Tom foreslår. Legger den ut til sammenligning. Marit: Skal legge ut en versjon uten bunn også :)
Ole-Kristian T.

Forresten, extra takk til Tone S og Per-Øyvind for anbefaling! Kjempehyggelig :)
Geir M.

Et vanvittig bra bilde. Jeg blir liksom ikke lei av å se på dette, blir sittende i spenning og undring på hva som kan ligge på den andre siden av toppen...
Jarle S.

Hei
Dette var sannelig min hatt et virkelig råstilig landskapsbilde.Her er det så mye fin linjeføring og delikate farger.Jeg er enig med flere av de over at dette er det beste av dine fine landskapsbilder så langt.Jeg synes at både v2 og v3 er helt topp,og holder kanskje en knapp på v3. Du har virkelig blikk for vakre landskaper.
Hilsen Jarle
Jon K. L.

Ikke blir linjer, men et helt fantastisk lys - som fløyel. Synes v1 er bra. V3 blir som du sier med litt for midtstilt horisont, men hva med å ta den helt ut ved å kutte bort litt av himmelen også. Da får du et spennende format i tillegg som kan tilføre bildet enda noe mer positivt. Men altså; det er flott nok i massevis i utgangspunktet.

Jon K.
Marita D. J.

tøffe grønnfarger i bildet ditt.
Jeg liker både verson 1 og 3. Elsker at det nesten er tofarget.
Esben U.

Hei
Godt landskapsbilde dette. Blikket dras med linjene og ender på den røde gården. Liker versjon 1 best
Wenche J.

Hei Ole-Kristian
Et nydelig landskapsbilde med sarte duse pastellfarger og med en herlig linjeføring. Dersom jeg skal pirke på noe må det være grantrærne til venstre. De trekker litt for mye oppmerksomhet. Jeg hadde fjernet dem eller tonet dem ned litt:):):) Uansett ett fantastisk bilde. Jeg liker serien din.
Mvh Wenche
Avsluttet .

Hei igjen!
V2 ble enda bedre,om jeg liker V1 også:-)
Enda renere og finere i V2,nydelig.
Hilsen Tone!
Turid L.

Dette var bare så lekkert.
Versjon 3 liker jeg godt.
Bildet fortjener en anbefaling.

mvh Turid
Avsluttet .

Hei
Her har du truffet blink.
Du må virkelig ha et skarpt blikk:)
Har ikke annet å si enn at jeg synes bildet var flott.
Mvh
Eva
Ole-Kristian T.

Tusen takk til alle, jeg lærer mye av å lese dem, hyggelig :)
Lars Kristian G.

Hei Ole-Kristian!

Nok et fantastisk bilde av naturens naturlige linjer :) Det meste er sagt i kommentarene over.. Jeg liker at det grønne - og brune - trenger gjennom det lille snølaget som er på bakken. Jeg holder en knapp på V1 - flott.
Du får en anbefaling av meg :)
PS: Sender deg en melding senere i dag/kveld ang. din kommentar på mitt siste bilde :)

Mvh. LKG
Lene L.

Flotte bølger og linjer,fine sarte farger..dette synes jeg var kjempe flott,imponert..Blir dratt inn i bildet...Orginal versjonen var best,synes jeg:-)

Lene
Odd E. k.

Hei Ole-kristian!

Ser våren er i annmarsj der sør. Trekkfuglene har visst også kommet eller er på vei.
Flott fanget motiv, der du fint har fanget stemningen. Snøen er med på å skape et fint skille i terrenget, der ujevnheten i landskapet kommer fint tilsyne. Fin symmetri og en god dybdeskapthet innover i motivet. Flott komponert i et fremragende fint utsnitt. Meget bra dette Ole-Kristian!

Ha en fin torsdag!

Mvh

Odd E.
Per Harald G.

Dette er brilliant, eit bilde du kan vere svært stolt av. Skulle ønske eg hadde eit slikt bilde på ''cv-en'' : ) Du har verkeleg funne linjene i landskapet her, og lyset, ikkje minst. Ei anbefaling frå meg.
Hans-Jørgen H.

Hallo Ole-Kristian!

Et intressant og spennende landsskapsbilde med linjeføringer og runde, nesten feminine former.
Bølgende åkre....
Versjon tre er min favoritt.
Du ville ikke beskåret noe av himmelen på V3 da?
Meget stilig dette!
En trivelig dag!
Hans-Jørgen
Ann T.

Dette var et meget bra bilde Ole-Kristian! Behagelige dempet farger toner. Veldig fin utnytting av det tynne snødekket for å få fram linjer og formasjoner innover i bildet. Flott dybde. V1 fungere best for meg. Jeg synes at trærene til venstre og gårds byggninger til høyre er viktige elementer. Bra arbeid!
Mvh. Ann
Ole-Kristian T.

Tusen takk for nye kommentarer og hyggelige ord! En extra takk til Lars Kristian og Per Harald for anbefaling :) Til Hans Jørgen: Jeg tror ikke jeg vil beskjære noe med på v3, er ikke så glad i et ultrasmalt format pluss at jeg synes lyset på himmelen tilfører bildet noe viktig :)
Marit O.

Hei Igjen Ole-Kristian!
Dette bilde er like flott og vakkert som i går,jeg syntes versjon 3 ble riktig flott
men om du hadde tatt bordt trærne i versjon 3 som du har gjort i versjon 2 da hadde jeg syntes det hadde vært prikken over i en!
Men dette er så fint uansett at jeg ønsker og gi deg en anbefalning, jeg syntes bilde er gjennomført!!!
Gir deg anbefalning for versjon 2 ;)
Ha en fin dag vidre :)
Mvh Marit
Yngve Sem P.

Versjon 2 og 3 er alldeles nydelige. Flotte, naturlige linjer, krydret med et vakkert snødekke. Suverent det beste av de siste du har lagt ut. Har ingen problemer med å anbefale dette.
Jan Åge H.

Hei,Ole-Kristian!

Flott bilde, med fine linjer og former. Fint med disse trærne oppe til venstre og gården som er oppe til høyre, som er med på å gi bildet det lille ekstra. Har vært å sett på de andre bildene i denne serien din, fine bilder alle sammen. Godt jobba :)

Mvh. Jan Åge
Jan Åge H.

Hei,Ole-Kristian!

Flott bilde, med fine linjer og former. Fint med disse trærne oppe til venstre og gården som er oppe til høyre, som er med på å gi bildet det lille ekstra. Har vært å sett på de andre bildene i denne serien din, fine bilder alle sammen. Godt jobba :)

Mvh. Jan Åge
Anne-Lise K.

Nydelig! Jeg liker definitivt versjon 1 best, mye bedre enn de andre. Alt balanseres så naturlig og godt i versjon 1. Trærne til venstre mot husene til høyre, stubbmarken mot himmelen. Det lyse mot det mørke mot linjene mot fargene. Jorda oppe til høyre ''speiler'' seg i noen fargenyanser på himmelen nær sola også. Har lagt merke til at bildene dine ofte har et særeget preg av (spennende!) harmoni.
Mvh, Anne-Lise
Joachim Sem C.

Et fint bilde dette Ole-Kristian. Tror jeg likte vs.1 best. Muligens du kunne beskjært bort 90% av den nederste åkerdelen? Men du er kanskje lei av flere beskjæringstips nå ;-)
Adrian Dyrhaug G.

Hei Ole-Kristian!

Et spennende bilde der du formidler de vakre linjene i landskapet meget godt!
Vakre farger og fin koposisjon! Husa oppe til høyre var meget fint plassert i bildet og trekker spenningen mot seg!
Likte dette godt!

mvh Adrian Grande
Gulbrand T.

Hei Ole-Kristian
Spennende landskapsbilde med flotte linjer.
God komposisjon der jeg syntes trær og hus skal
være med som i v1.
Mvh Gulbrand.
Anne-Lise S.

Du er bare helt utrolig til å se linjer i landskapet, Ole-Kristian! :-) Her dras jeg mot tumbnailen som ole Brum mot honningkrukka, og jeg kan rett og slett ikke se meg mett på motivet ditt! Jøsses! Dette er det mest imponerende fotografiet jeg har sett her inne på ''dotten'' på lang, lang tid! Kreativt, annerledes, og med svært høy kunstnerisk og teknisk verdi! Linjene i landskapet dras mot ''gården'' oppe til høyre, og samtidig har du disse motgående linjene som drar øyet motsatt vei også. Nede i ''bølgedalene'' får du frem en slik virkning av skygge som fascinerer, og som gjør at det blir en nitidig studie! Fargene går fra det kalde hvite, grønntoner i ulike varianter, og til det varmende, mer gyldne når øyet nærmer seg ''gården''. Symbolsk i forstand av ''hjem, kjære hjem'', men også ''der det er hjerterom er det husrom'', og i tillegg det mer direkte ift. varmen som sannsynligvis befinner seg innenfor husveggene. Jeg er svært usikker på de ulike versjonene, fordi jeg liker dem alle tre. Uttrykket er selvfølgelig mest rent i V3, der også trærne på venstre side balanserer, selv om jeg er ganske så sikker på at det vil fungerer uten dem også. Aberet her, om det er noe aber, er midtstillinga av horisontlinja. Jeg synes imidlertid den fungerer her fordi du tar igjen former i landskapet også i himmelen, og spesielt på høyre side. Det mørkere partiet i nedre del i V1 og V2 bidrar i stor grad til dybde i motivet, samtidig som lyset og fargespekteret forsterkes. Likevel har du to buer der som kan forstyrre bittegrann ift. de myke lenger oppe. Nei, her kan jeg rett og slett ikke velge, Ole-Kristian, men heller klikke tydelig og klart på knappen for ANBEFALES!!! :-) Dette fotografiet fortjener all mulig heder og ære, og aller mest du som har festet dette og bearbeidet det fortjener uforbeholden ros. Opp på veggen i stoooorformat, Ole-Kristian! Dette må ses av flere enn en bunt skarve ''dottere''!! :-)

Anne-Lise
Ole-Kristian T.

Jeg må bare si TUSEN takk igjen for alle kommentarer, det er både overveldende og gøy, jeg var i utgangspunktet litt usikker på bildet selv om jeg likte det godt selv, og da er det ekstra moto når det blir en slik overraskende respons! En ekstra takk for anbefalinger til Marit, Yngve og Anne-Lise :) Til Marit: Skal legge ut en (siste) versjon 4 etter ditt ønske :) Til Joachim: Jeg er slett ikke lei av beskjæringstips, det vitner jo om engasjement, men jeg setter allikevel strek ved 4 versjoner (Marits forslag), for jeg synes det blir for mange å forholde seg til :)
Avsluttet .

Hei Ole-Kristian.

Nå er jo det meste av kremen sagt, så deler så absolutt Anne-Lises tolkning her.

Hilsen fra Eivind.
Avsluttet .

God kveld

Det ble bra dette.Likte v2 uten trærna.Rein og stilfull komp, med flotte linjer.
God komp og eksp.

MVH
TGM
Jani F.

Hei Ole-Kristian! Dette var rett og slett nydelig! Blir sittende og glane...var fargene og skuggene virkelig slik? Det ser ut som det er teikna av ei kunstnerisk hand, likte dette utrulig godt!! Trærne må du behalda, vart så tomt utan. Liker godt versjon#1, fine linjer og perfekt komposisjon. Versjon #3 vart jo selfølgelig roligere og reinere om det er det man ønsker.
Veldig, veldig bra! Mvh Jani.........:)
Fredrik S.

Hei!

Eit utrulig flott bilde, med herlige linjer i eit bølgete landskap.
Syntes absolutt versjon 1 er best, trærne må med..

Mvh Fredrik S
Marit O.

Takk Ole-Kristian for at du tok deg brye med og lage denne
siste versjonen,vakkert og minimalistisk :)
Mvh Marit
Arve K.

Flotte linjer og god komposisjon. For meg fungerer v1 best. Forgrunnen skaper god dybde og trærne gir bedre balanse.
Arvid M.

Nydelige linjer i jordbruks-ladskapet du har fått fram!
Tøfft med det tynne snølaget på den grønne enga.
Veldig bra! Versj. 1 for meg :-)
Helsing Arvid
Ole-Kristian T.

Takk x 7!
maria m.

Jeg har nå liksom ikke noe å nytt å komme med. Jeg synes bildet er flott!
Liker versjon 1. Liker både bunn av bildet, trær, gård og himmel. Og ikke minst linjene. ;)
Anbefaling fra meg.

Maria
Jan-Torstein H.

Hei !!! Nydelig landskap, med flotte linjer og bevegelser i landskapet. Flotte gråtoner. Likte versjon 2 best. Flott plassering av gården(husene) i bildeflaten. Mvh Jan-Torstein
Anette L.

Hei!
Ja, dette var alderes supert! Flotte linjer som jeg synes fungerer ! !

Mvh Anette :)
Stig Børre E.

Her var det linjer ja.
Lekkert. Fungerer både med og uten kutt i bunn, men jeg setter en knapp på v2. Syns virkelig du er på sporet her, fortsett sånn :-)

StigB
neil robert jones f.

Hei, veldig flott bilde.
Og jeg ser du prøve å finne rett stilling til det. Jeg laster det ned versjon 1. åpen det i et redigerings program, og mitt forslag er å rotere det med klokken, så de skygge linjer i mark bli horisontal, då kroppe du ut det mest mulig av bilde. Då har du en tre kant med bunnen som balanse tre kant med hymmelen. Beklager for dårlig gramme. Håpe du prøv det.
Mvh Neil. Ps. Jeg slettet fil ette på.
Monika Frisvold V.

V2 ble da helt praktfullt....
fin komp med linjer og former...
mvh monika
Ole-Kristian T.

Tusen, tusen takk til alle dere siste som har kommentert også. Veldig hyggelig! En ekstra takk til Maria foe anbefaling :)
ingeborg w.

Her går jeg helt klart for v1. Det blir kjedelig uten trærne og det nederste feltet skaper dybde. De dempede fargene passer motivet. Trærne på ene siden og husene på andre balanserer fint mot hverandre.
Eli B.

Vakkert landskapsbilde med eller uten trær, jeg liker at trærne er der, selv om uttrykket kanskje forsterkes uten trærne, men siden trærne er der i virkeligheten synes jeg ikke de skal bort. De gjør også landskapet, da tror jeg heller jeg ville beskjært bildet rett etter siste tre. Da ville utsnittet bli mer firkantet, men jeg tror det likevel ville gjort seg. Jeg velger meg nok v3 av de utsnittene som du har her.

mvh Eli
Sveinung T.

Wow. Alt annet har vel blitt sagt. Gratulerer med et kanonbilde.
Kjell Ivar Ø.

Vakkert, V1 for min del. På rett plass til ret tid og en heldig
kameravinkel.
Vh Kjell Ivar
Tine F. B.

Ser du har fått mange utfyllende kommentarer, så jeg velger å si det slik; Flott landskapsbilde, nydelige linjer og god dybdefølelse. Personlig foretrekker jeg v1, liker detaljene i det best:-) mvh Tine
Ole-Kristian T.

Takk til Ingeborg, Eli, Sveinung, Kjell Ivar og Tine for kommentarene :)
Kurt G.

Flotte myke linjer Ole K, veldig harmonisk, fine farger, flott komponert!!
liker alle versjonene, men versjon 4 var favoritten. Ble veldig enkelt og flott syns jeg. Fortsett med linjer i landskapet! :)

Kurt
Avsluttet .

Hei! Dette var utrolig lekkert. Likte både versjon 1 og 2. Nydelig komposisjon. Nydelige linjer i jordene, husene med det enslige treet er flott plassert. Flotte fargetoner. Anbefales. Mvh Liselotte
Thorbjørn R.

Dette er virkelig flott. Herlig linjeføring og komposisjon. V3 ble aller best, etter min mening.

Mvh Thorbjørn
frøydis k.

Hei!

Du er helt rå til å se linjer i landskapet, dette var virkelig flott. Jeg likte v1 best. Anbefales.

Mvh Frøydis
frøydis k.

Hei igjen! Jeg glemte å anbefale bilde ditt, nå er det gjort:)

Mvh Frøydis
Solveig F. K.

Hei Ole-Kristian. Dette bildet må jeg bare kommentere, selv om du har fått 62 andre velfortjente kommentarer fra før:) Dette er kunst i mine øyne, noe som gjerne kan opp på veggen...jeg skjønner ikke helt hvordan du får det til. Jeg liker versjon 1 og 3 best pga mer tyngde i bildet med trær og evt. gresset i forgrunnen. Du får også min anbefaling:)
mvh Solveig
Ole-Kristian T.

Tusen takk for enda flere kommentarer, det er helt utrolig! En extra takk til Liselotte, Froeydis og Solveig for anbefaling! Til Solveig, kunst..er et sterkt ord som jeg for min del vil bruke om bilder med hoeyere nivaa enn dette, men uansett takk for hyggelige ord! Ang. hvordan jeg faar det til, 1 ha med kamera paa tur, 2 bruke oeynene, 3 ta tid til aa stoppe, ev. kjoere inn paa smaaveier hvis man har mistanke om at det er et flott motiv rundt hjoernet. Det var hvordan dette bildet ble til. Det er ikke etterbehandlet i noe saerlig grad.
Helge .

Det er ikke ofte å se bilder av slik kvalitet på dotten.
Har tatt mål av meg å si noe fornuftig mht å gi kommentarer men her er det meste sagt fra før av.
Anbefales.
Bodil Kristine F.


Noe av det beste av landskapsbilder jeg har sett på lenge.

Synes v1 er fin, med antydning til bue som leder øyet inn i landskapet.
V3 er enda bedre.
Versjonene uten trær til venstre synes jeg blir for snau.

mvh Bo
Inger-Lise S.

Hei Ole-Kristian! Ser jeg har gått glipp av mye i det siste.
Dette er aldeles nydelig! Lekre linjer i bildet. Motivet er så flott at jeg personlig liker det uansett hvilen versjon jeg ser på.
Her er det bare å henge seg på all rosen:)

Inger-Lise
Oddrun B.

Kjempeflott! Henger meg bare på kommentarene over. V#1 for meg,men liker også v#4.

vh Oddrun
Eva Marie P.

Jeg velger meg v1.
WOW så masse flotte kommentarer:O) Men jeg er enig med dei, dette var virkelig spesielt med dei linjene naturen har laget så flott her og som du formidler videre. Nydelig bilde, du har virkelig øynene med deg. enig med Anne Lise, dette må flere få lov å se. Konge bilde:O)
-epl
Mads B.

Glimrende bilde! jeg har ikke mere konstruktivt å komme med, etter alle de andre kommentarene.
Mvh Mads B.
Tone A.

Hei Ole-Kristian
Dette vakre kulturlandskapsbildet synes eg er det beste i serien din. Pga at linjespelet er mest dominerande i dette bildet.
V3 og v4 mistar dybde, men versjonane gjer seg flott i panoramaformat. Kor v4 vert mest minimalistisk med den vesle gården som fargeklatt mot eit bølga landskap prega av grøne linjer i lett vinterdekka kulturlandskap.
Flott med dei svake linjene som dreg bakover mot høgre. Er det traktorspor eller er det vinden som har forma linjene.
Når det gjeld v1 og v2 med marka i forgrunnen, som dannar ein markert diagonal, gir denne forgrunnen er flott kontrast mot linjespelet i midtgrunnen.
Her er det v2 som eg likar best pga at den blir mest roleg og forgrunnen blir likevekt til gården i motsatt hjørne. Linjene dreg også mest til høgresida med det bølgeforma kulturlandskapet som dannar diagonalar mot den gultona marka og gården.
Flott komponert med det lette snødekket som gir flott kontrast til dei grøne linjene.
Ei anbefaling i frå meg også.
:) Tone
Ole-Kristian T.

Tusen takk igjen for alle kommentarene! Extra takk til Helge og Tone for anbefalingene :)
Aksel S.

Dette likte jeg godt. Kanskje versjon 4 er finest. Jeg likte hvordan åkeren bølger og at den både er grønn og hvit. Inspirerende.
-Aksel
Anne Ø.

Oj, dette er elegant, faller pladask for dette.
Det som faller meg inn først er linjene, fargevalørene og gården til h.
Klarer ikke å velge ut noe her, falt for v1 umiddelbart. Men ser og spennigen i bilde uten trær og crop.
Bjorn F.

Meget , meget bra dette Ole-Kristian. Slutter meg helhjertet til alle de fine komentarene du har fått.
Hilsen Bjørn.
Avsluttet .

Jeg likte dette bilde svært godt. Et flott motiv som du har fanget perfekt.
Veldig rolig følelse i bildet. Gården på toppen blir nesten som prikken over i'en.
Burde ha anbefalt bildet til Microsoft som standard bakgrunnsbilde i nesten Windows versjon :]
Anne Mette J.

Dette bildet var utrolig vakkert, Ole-Kristian! Liker absolutt versjon 3 best, et bilde man gjerne har i stort format på en vegg i huset. :)
Torgeir Pande B.

V4 var fantastisk! Kjempe bra!! Enkle og rene linjer! Men enkelhet er det vanskligste å få til! Og det flotteste!

MVH:
Torgeir!
Avsluttet .

Utrolig vakkert landskaps bilde!
Jeg liker den behagelige kontrasten og utsnittet er meget bra.

Stå på ;-)
Avsluttet .

Riktigt bra landskapsbild med alla dessa linjer. Bra komposition. Tekniskt sett väl utfört.

Mvh
Malin
Avsluttet .

Dette ser jeg først nå!!!
Utrolig lekkert. Mange versjoner og de er hver for seg flotte.
Ikke ofte jeg ser et natutfoto jeg til de grader faller for.
Her er det linjer og stemninger som er rene og velplasserte så man skulle tro de er konstruerte av ren lyst til estetikk.
Gratulerer med dette blinkskuddet.
Jeg lar være å plukke en favoritt. Bare gir meg over.

Mvh
arve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu