Værbitt over vannet...
Rustne tak på båtnaust i Farsund.
Bildet inngår i albumet Sørlandet - Motiver fra ulike steder på Sørlandet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-27 22:21:24
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-08-27 22:42:07
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-08-28 22:30:23
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2006-08-28 23:49:31
    Versjon #5
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207702} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
kåre l.

Jøss...
Tenk at rustne bølgblikktak kan være vakkert å se på!
Det har du klart å fange her.
Ville vurdert et kutt i toppen, vekk med det lille 'tak-tomme' hjørnet.
Steinulf L.

Fine flater. Godt sett.
Anne-Lise S.

Takk til begge!

Kåre: Ja, jeg satt og vurderte hva jeg skulle gjøre med det taktomme til høyre. Skulle jeg croppe toppen? Fant ut at utsnittet da blir fryktelig tett og at sjansen for at noe av takmønet forsvinner er stor. Lot det derfor være som det er. Vet ikke ellers hva jeg kan gjøre for å få bort det området?

Anne-Lise
kåre l.

Det er en liten bit av en vegg nermest buska som du kan klone fra. Men det er ikke sikkert at det blir helt hundre... Krever endel jobbing...
Uansett et fint bilde :-)
Anne-Lise S.

Jepp! Ser den!

A-L
Øyvind A.

Jeg liker bildet ditt godt. Men jeg synes du bør beskjære minst 40 pixler i toppen. Så blir det en mer reindyrket studie av former og flater.
mvh
Ø.
Anne-Lise S.

Nå har jeg gjort det jeg selv vurderte i begynnelsen; croppe og klone i topp. Synes dette fungerer greit selv. Ift komp. og slikt vil jeg gjerne ha tilbakemeldinger på om det nå ble bedre?

Anne-Lise
Øyvind A.

Et alternativ er å ta vekk så mye at du ikke ser møneplatene på huset til høyre i det hele tatt, men det er ingen stor sak. Jeg synes v2 fungerer utmerket.
Ø.
Anne-Lise S.

Det er nå gjort. Synes jeg mister noe av trekantformen på endeveggene ved å gjøre det, men samtidig blir utsnittet tett og fint! TAkker for tipsene fra deg!

Anne-Lise
kåre l.

Versjon 2 ble bra. :-)
Ville også vurdert en liten rotering mot klokken.
Anne-Lise S.

Jeg foretok en liten manøvrering med klokka i v3 pga at croppinga skulle bli fin. Ser skjevheten i mønet på taket til høyre i v2, så det er helt riktig observert av deg. Men det er kanskje med klokka du mente?

Anne-Lise
aase r.

Versjon 3 fungerer. Fine linjer og varmt stikk. Fikk litt lyst til å tukle med det, og sette inn et varmt tonet bilde i vinduet, selv om det står fint som det er.

MVH Aase
Anne-Lise S.

Du må bare tukle litt med det og prøve ut forslaget ditt om du har lyst. Evt. kan du sende tuklet ditt til meg på mailen som ligger ute her. Legger inn versjonen din i så fall...

Anne-Lise
Nikolai E.

Utgangspunktet er jo bra, men har et klart forbedringspotensial. Ser at diskusjonen går på justering av utsnittet. V3 er nesten i mål, jeg ville tatt bort vinduet til venstre også. Ikke fordi vinduet forstyrrer, det gir egentlig en spennende brekk i flatene. Men fordi biten av taket oppe i venstre hjørnet ikke hører med. Jeg sender deg mitt forslag til utsnitt på mail :)
Så er jeg enig med Aase at en justering av farger og kontrast vil gjøre bildet ennå bedre. Har prøv litt fram og tilbake og kommet til at jeg justering i levels er det eneste som trengs.
Anne-Lise S.

Har lagt inn versjonen din. Synes den ble VEEELDIG tett, og kanskje formene ble mer rotete her. Men det er spennende for bildet ble et helt annet! Takk for at du i det hele tatt tok deg tid til å tukle med bildet mitt!

Anne-Lise
Anne-Lise S.

Kåre Lundbys versjon: Tusen takk for at du har jobba med bildet mitt! Det er moro å ha tatt et bilde som andre finner såpass interessant, eller som de ser noe ved som de ønsker å vise eller/og gjøre noe med! Du må gjerne se om det er andre bilder, eller fremtidige bilder som du ønsker å redigere som jeg har tatt/tar! Det er bare artig! :-)

Når det er sagt: Synes det hvite takmønet ble for skjevt i versjonen din. Siden mønet er hvitt, syns det ekstra godt også. Liker i grunn v2 og v3 aller best jeg! :-)

Anne-Lise
John H.

Hei
Nå er jeg litt seint ute, men hiver meg på. Liker vinklene og kontrastene i bildet. Rust er flott. Versjon 2 er best, men det hadde holdt fint, og kansje vært bedre om du ikke hadde kuttet vekk mønebeslaget. Smak og behag,
John
Anne-Lise S.

Kommentarer på bilder som har ligget en stund, er også velkomne vet du, John! På v2 har jeg ikke kuttet så mye av mønet, men klonet det hvite mønet til venstre der. Måtte croppe såpass for å få bildet vannrett oppe. Ellers ville det blitt skjevt. Ja, rust er imponerende! Mye spennende rust! Takk for kommentar! :-)

Anne-Lise
Steinulf L.

Her er det blitt mange versjoner etterhvert. Smak og behag, men holder en knapp på v#2.
Anne-Lise S.

V2 og V3 er de jeg liker best selv. God smak du har, Steinulf! :-)

Anne-Lise
Hege J.

Ja, Anne-Lise, jeg hadde sett dette tidligere. :-)
Synes du har utnyttet vinklene på alle takene på en god måte her. Liker geometri og vinkler, som du har benyttet deg godt av her.
Utsnittet i versjon #4 falt best i smak hos meg.
Liker sånt! :-)

Mvh Hege
Anne-Lise S.

Tusen takk!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu