-Kveldsro ved Vojen-2 med bil!-
Dette er ein litt anna versjonen frå blåtimen ved Vojen. Eg stod i mørket bak nausta og ergra meg over at eg ikkje hadde flytta bilen! For i denne vinkelen kom verkeleg steinane i sjøen til sin rett! Men både bil og hus ligg vendt mot det varme kveldslyset.
Bildet inngår i albumet -Vojen ein vakkert stad ved sjøen- -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-19 00:33:38
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS20D
  • Canon EFS 17-85mm
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker2,5s
  • FilmtypeISO-100
  • Nei
  • AnnetStativ og fjernutløsar.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger614
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191871} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
severin m.

Arti å se et bilde tatt ''feil vei''. Dvs, vanligvis ville folk her ha tatt bildet utover mot vannet. Bildet er kjempefint, men jeg ville ha tatt meg den friheten, å fjernet bilen. (I photoshop, hvis det ikke var din bil:p )
Liker den mjuke følelsen i bildet. Antageligvis pga. lukkertida, men det er det andre som kan mer om en meg:)

Mvh, Severin
Geir F.

Tone
Du må beholde bilen. Den gir en litt sånnn road-movie følelse i bilde ditt. Ellers synes jeg komposisjonen i dette bilde ''satt'' bedre enn ditt forrige bilde av samme navn.
Myke, flotte farger. Blir spennende å føge serien din etter som året skifter. Bilen blir kanskje etter hvert byttet ut med sykkel, skiløper osv? Disse elementene bringer historier inn i bildene dine, og setter fabuleringen i sving. Det liker jeg.
God natt!
-geir f-
Avsluttet .

vet ikke helt om jeg er så glad i den bilen, men jævlig fett ellers.
Hege J.

Hei Tone!

Leng siden jeg har prioritert tid her inne nå... Ser du har vært like produktiv som tidligere. Det er jo bra!

Synes dette bildet ditt var humoristisk (pga bilen), som du enkelt kan fjerne i PS hvis du ønsker, men framfor alt er bildet flott og vakkert.

Nydelige, duse fargetoner.
Den lange lukkertiden var kledelig her.

Vojen er en perle og et fantastisk sted å springe rundt med kamera. Får lyst til å ta turen igjen snart, jeg også... :-)

Mvh Hege
Ole E.

Aldeles nydelig. Bilen plager meg faktisk ikke, synes den ser meget bra ut der den står i høykontrastområdet og blir truffer av flott lys. Flotte fargegraderinger på himmelen. Veldig bra!
Stig Børre E.

V2 ser best ut på min skjerm. Bilen blir et morsomt bidrag og gjør dette litt annerledes.
Liker ikke midtstillingen av naustene. Syns ditt forrige fra Vojen er bedre.

StigB
Kurt S.

Nok et fint bilde fra ditt favorittsted.
V2 ble en klar forbedring. Bilen ble absolutt en detalj som satte en ekstra spiss på bildet. Normalt vil et element som bilen virke litt forstyrrende på den rolige kveldstemningen. Her synes jeg imidlertid den lille forstyrrelsen ble bra for bildet. Et menneskelig innslag som skapte variasjon og kontrast.
Naustene ble litt midtstilte. Skulle du unngått dette måtte du valgt et litt annet standpunkt.
Ville kanskje beveget meg litt mere til venstre.
Mvh Kurt

Bent R.

Bil eller ikke - synes først og fremst den ''uvanlige'' posisjonen bildet er tatt fra ble spennende. (Ga meg noen gode ideer). Ellers et behagelig bilde med fine fargetoner som understrekes av de myke linjene i landskapet. Fint også med lyset som reflekteres i veggene på husene. Likte V2 best. Er usikker på om en ørliten vridning mot venstre ville gjort bildet enda bedre.

Mvh
Bent
Steinulf L.


For meg er det v#2 som gjelder, Nydelig lys,fin flateinndeling og veldig bra at du ikke flyttet bilen. Den hører med. Meget bra.
Inger Anne Maritsdotter V.

Bilen MÅ være med Tone:-) liker også lyset som skinner på den.

Stemningsfullt og velkomponert bilde.
Steinene i forgrunnen er viktig for bildet.
Vakkert syn!

Mvh Inger Anne
Espen A. I.

Her var det mye å se på, særlig likte jeg bilen. Artig perspektiv, hvor steinene ser gigantiske ut i forhold til det mennneskeskapte. God og solid eksponering.

mvh Espen
Tone A.

Takk for alle kommentarar og gilde tilbakemeldingar, pga at eg var litt i tvil om bilen. Dvs at det var så mørkt rundt meg der eg stod på ei smal brygge, at dersom eg flytta bilen så hadde eg ikkje gått tilbake. Bilen er litt høg så noko av solnedgangen vert reflektert i den. ( Renault Megane Senic)
:) Ton
Jan Frode A.

Bilen ja, du kunne ha klonet den bort istedenfor å gå tilbake å kjøre den til sides ;-) Men faktisk så bør den være er den er, altså i venstresida på bildet. Grunnen er at den gir litt motvekt på venstresiden, slik at bygningene som er midtstilte allikevel ikke virker midtstilte.
Lyset er behagelig, og gir flotte fargevalører. Igjen får du fram disse 'svevende' steinene på en flott måte. Forgrunnen er så vakker og rolig. Foretrekker versjon #2

mvh Jan Frode
Avsluttet .

Flott stemningsbilde med bilen som eit interessant element.

M.L.
Thomas M.

sier ikke noe annet enn ''anbefalt''

Thomas Mørch ;)
Roger B.

Ahhh.. elsker kveld/natt fotografering.. lukkertiden gir en helt annen mykhet og atmosfære. God komposisjon og dybde i bildet, kreativ vinkling er pluss i boka. Bilen blir jeg ikke helt sikker på, men..... good work!
Jacob V.

Hei, Tone

Fin stemning og en nydelig komp. Dette falt i smak hos meg. Et vellykket og nydelig bilde.


Mvh


Jacob
ingebjørg fyrileiv g.

Hei Tone. Du er blitt proff med slike bilder nå.
Jeg tror jeg liker dette best av alle. Stillheten og roen
blir formidlet svært bra og fargene er harmoniske og flotte.
Vakkert. Uten bilden ville nok bildet ha hatt bedre ro,
men nå er det mer spesielt. Jeg liker det.

~ ingebjørg
Ann T.

Hei, Tone - dette er fyllt med god kvalitet. Komposisjonen med bil/hus/toppen av skogen på horisonten med en ganske rolig forgrunn (bra lukkertid) virker veldig bra sammen. Enig med Jan Frode ang. bilen. Den bør være hvor det er.Bildet gir følelse av ro og harmoni. V2 for meg - Likte dette ''blåtimen'' veldig mye.
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu