Piazza Rotunda - 31.12.2005
Bildet inngår i albumet Nyttår rundt Piazza della Rotunda - Min favorittpiazza,med to tusen års historie,fortsatt full av liv.
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger515
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173539} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Espen A. I.

Nydelige lysformasjoner som er akkurat abstrakt nok til at vi skjønner litt hva det hele handler om. Det kritiske for bildet er helt klart lysstrekene i øvre midtparti som hever bildet mye.

mvh Espen
Svein A.

Likte dette. Her har du malt akkurat passe med lyset. Ville ikke hatt med den grønne lysstripen til høyre, som det eneste negative. Flott.
Roger V.

Hei
Beklager med dette gav meg absolutt ingen ting.
Ser kun en masse rot, kan godt hende det er det som var hensikten, men i mine øyne faller dette rett igjenom.

Roger
Steinar U.

Må nok derssverre si meg enig med Roger her. Når det ikke er et eneste punkt i bildet som er i nærheten av å være i fokus, blir det bare rot i mine øyne. Teksten oppe til venstre plager meg også litt etter som at man kan se at det står noe, men ikke kan se hva som står. Bildet kunne kanskje vært bra hvis du hadde brukt noe kortere lukkertid, eller holdt kameraet i ro, så det hadde blitt skarpt. Det ser jo ut som at det er veldig fint og stemningsfullt der.

Steinar
Torbjørn K.

Synes det er generelt sett vanskelig å gi en fornuftig kommentar på mange av dine bilder, og innen denne sjangeren. Jeg liker det likevel godt, uten helt å forklare hvorfor. Fargene og lyset er bra, og ikke så tungt og dystert som mange lignende bilder du har tatt. Liker bevegelsen i bildet, og at man kan se flere personer bevege seg også.

Torbjørn
Jan O Ø.

Hei. Vet ikke helt hva som er din tanke bak bildet men enn kan godt si at bildet i sin helhet virker litt rotete. Hvis man tar seg tid til å beskue det nærmere vil man finne mange fine detaljer i form av linjer og ikke minst farger. Synes at nedre del av bildet er ganske interesant da det øverst blir litt mye glitter og stas.
Mvh Jan O.
Avsluttet .

Det här tilltalar mig! En bild som inte är så traditionell, har massor av rörelse som skapar spännande linjer och skuggor. Samtidigt är den väl ihop hållen så man ändå skönjer vad det är. Människorna i bilden är där, men ändå inte, vilket ger än mer karaktär i bilden. Jag gillar den!
Mvh
Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu