Onkel Toastmaster
Min kjære onkel. Rørlegger av yrke, og frivillig toastmaster i diverse 50årslag ;)
spennende skygger og et uforglemmelig utrykk på mannen
Bildet inngår i albumet Peoples - Portrett. I bevegelse.I øyeblikket. Ensome individer, glade fellesskap. Mennesker generelt
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-16 23:15:27
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger844
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151164} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ivar B.

hehe, bra utrykk, men jeg vil ikke si at skyggene gå dette bildet noe løft.
likte best verisjonen i farger.

keep up the good work.
Arnstein B.

Stilig bilde! Dette er et motiv som absolutt hadde gjort seg i s/h, men slik bildet er nå, synes jeg kanskje at den hvite sløyfa blir litt vel lys i forhold til ansiktet hans. Veit ikke om det er mulig, men kanskje du kunne prøvd å manipulere fram mer lys (og kontraster) i ansiktet hans, for å få uttrykket enda bedre fram. Men det vil kanskje fort se uekte ut...
Kine L.

Hei :)

Jævilg kult bilde!!! Drit bra uttrykk ;) Liker bildet med farger best... Er liksom som om at uttrykket hans kommer bedre fram enn i det sort hvite..!

Kine =D
Thomas M.

takk for kommentarer - ønsker flere
Sindre H.

Hei!

Dette var et koselig bilde! Likte best det med farger, fordi det gir bildet flere dimensjoner, som varme og de nevnte skyggene. Denne type bilder passer kanskje ikke så godt i svart/hvitt?

- Sindre
Ole-Andre´ L.

Enig i at dette ikke passer så bra i svart/hvitt. Slike humorbilder mister litt av snerten hvis man tar bort fargene. Uttrykket til onkelen din er artig. Bra fanga! Hva gjorde du? Ropte på han? :-)
Men det med skyggene er jeg ikke like fortrolig med. Blir mer blitzskygger som egentlig bare gir bildet et kunstig preg. Altfor skarpe kontraster mellom taket og den bekmørke delen.
Men for all del. Du kan virkelig dette med å finne motiver Thomas. Flink. Men akkurat her var ikke det tekniske like vellykka. Stå på!!!
Thomas M.

Ole-Andre: nei, jeg ropte ikke på han. men han ble nok nyskjerrig når jeg plutselig tok fra kameraet og satt meg ned foran han =)

takk for kommentarer folkens
R. K.

hehe, flott utrykk på onkelen din.
bra fanget!
Inger-Lise S.

Ja, du har sannelig fanget et artig uttrykk her :-) Litt synd med skyggene, men du kunne vel ikke dirigere ham for mye ;-)

Inger-Lise
Thomas M.

Inger-Lise: hehe, nei. han hadde vel nok med å dirigere seg selv, kanskje ikke alltid like stødig når man er i et 50årslag =)

takk for kommentarer forresten !
Anne Grethe L.

Absolutt best i farger, det er jo nesten sort/hvitt det også. Ville kanskje framheve det sorte mer ved å la bare ansikt og hender være brune. Du klarer kanskje å klone bort det brune til høyre?
Thomas M.

takk takk Anne Grethe! =) skal prøve klonetipset
Anne Grethe L.

Nå ser jeg dette bildet på hjemme pc'en, og det er helt anderledes enn da jeg ga min kommentar 19.8. Da var jeg hos datteren min, og den skjermen må være helt feil. Her er det jo faktisk mye brunt i bildet. Men en sort bakgrunn, slik jeg så det først, var faktisk ganske stilig.
Thomas M.

du sier noe Anne Grethe...forskjellig skjermer har forskjellig syn på bildene..
Alexander T.

Hehe.. Ubetalelig uttrykk! Dette bildet får meg til å flire godt. Rent teknisk er jeg imponert over detaljene du har klart å få frem i alt det hvite, da det tydeligvis har gått fort for seg for å klare å fange et slikt øyeblikk.

Likte bildet i farger best, men bakgrunnen var nok mer behagelig på s/h bildet. Bilder som dette lærer meg om hva jeg bør se etter hos mennesker. Virkelig inspirerende.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu