''Sommerminne''
<center>''laget av<br>barn fra elleville<br>dager 05''<br>

(ettersom teksten på tavla ble vanskelig å lese i så lite bildeformat)</center>
Bildet inngår i albumet Unseen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger605
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151069} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Andreas I.

Jeg lurer veldig på om dette bildet er oppstilt, eller om denne tavlen hadde blitt plassert der av noen andre..

Det er jo et bilde som får en til å lure, og jeg tenker «Det må ha vært noen ellevilt kjedelige dager...» Dette er jo et svært godt bilde, som blir enda sterkere av de trauste omgivelsene tavlen står i . Men som sagt lurer jeg fælt på om den faktisk sto der..


Andreas:-)
Fredrik V.

Spennende motiv. Er det slik det fremstår i virkeligheten, eller har du redigert noe vekk? Uansett synes jeg det gav inntrykk at en stor hvit flate som skulle vært fylt med sommerminner forble blank. Gir rom for ettertanke...
Kristoffer L.

Takk for superraske kommentarer!

Det er fint å høre at bildet gir slike assosiasjoner. Det var nemlig akkurat slik det var. Ingenting er forandret eller manipulert her. Tavlen sto slik vi ser her, og med det innholdet vi ser. Eneste bearbeiding jeg har gjort av bildet, er vanlig tonebehandling.

Hyggelig at bildet gir rom for ettertanke...

- Kristoffer
Avsluttet .

Antar plata har vært bakgrunn for en eller annen slags montasje av maleri, bilder eller formingsarbeider. Men slik bildet her fremstår ser jo det hele litt småfinurlig ut. En smått underfundig observasjon og situasjon, og jeg liker den småkalde toningen.
Hans Jacob H.

Om platen er satt der (av deg) eller ikke, betyr egentlig ikke noe for meg. Det er bildet slik jeg oppfatter det der og da som er viktig for meg, uten at jeg nødvendigvis må ta forbehold om ditt eller datt som kanskje er oppstilt av fotografen.

Jeg ser et ''tomt'' sommerminne og en kasse med sand. Sommerminne fra en badestrand antakelig, og sanden er samlet opp for å limes på platen...
Men først må skolen begynne, sånt kan man ikke bry seg om i ferien! :-)
Morten R.

Mye bra firkanter. Tenkte det samme som FO.

Jeg tenkte kanskje på ha en lavere kameravinkel for å rette opp siden til venstre. Men da forsvinner noe av sannbokslokket også. Ikke sikker.

- Morten
Kristoffer L.

Hjertelig takk for nye synspunkter!

Jeg kan jo fortelle at jeg fant motivet rett utenfor vareinngangen i underetasjen på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden. Tavlen så ut som om den hadde vært brukt, og nå sto og ventet på at en passende bil skulle hente den. Kanskje har det vært en utstilling av og for barn (''Elleville dager''?) i løpet av sommeren. Bildene eller collage'n som må ha vært på tavla, er sikkert tatt vare på av noen - eller kanskje kastet?

Uansett syntes jeg at motivet og bildet ble fortellende og til ettertanke. Her har noe foregått som vi ikke vet hva er, og det behøver slett ikke å være knyttet til stedet hvor den sto. Slik tavla og teksten var, ble den for meg også en morsom anakronisme i seg selv.

- Kristoffer
Nina S.

Skikkelig dagen derpå-stemning i dette bildet,
veldig understreket synes jeg av gråtonene du har valgt og den litt forlatte stemningen i bildet.
Veldig bra og godt sett.
Mvh Nina
Elisabeth W.

Herlig!
Trøstesløse omgivelser med gitter foran vinduene og når det gjaldt sommerminnene, så ble det med overskriften og forsøket ... Klart noe av det minst elleville jeg har sett på en stund :-)
Absolutt et bilde å ha i svart-hvitt, litt synd at teksten ble så lite leselig dvs. bildet egner seg ikke helt i så lite format.

-- Elisabeth
Christer B.

Til ettertanke, ja. Enkelte barn har altså såpass med minner fra sommer'n... Kan bli litt melankolsk av sånt. Tomt, enkelt og talende. Tror jeg ville foretrukket ren usminket svart-hvitt til denne, synes det kler bildets innhold og budskap bedre.
Kristoffer L.

Takker så mye for de siste kommentarene!

Valget av monokrome toner blir litt smak og behag. Her går kommentarene litt i begge retninger. Jeg har ingen prestisje knyttet opp valget av toning, og kommer nok til å se på dette på nytt før bildet skal opp på veggen.

- Kristoffer
Avsluttet .

Dette er fotografi med spennende innhold.
Godt det finnes noen av de også.

Stian Håpnes
Knut L.

'Where have all the flowers gone ...''

Dette er et ''stopp opp''-bilde: - forunderlig - til ettertanke - også en historie - og en spennende fortelling om en sommer som var - og som er over ...

Jo, du er god til å appellere til følelser. Kristoffer.

Engasjerende bilde - og som vanlig godt arbeid sh-teknikk.

mvh
Knut
Avsluttet .

Jag tycker om det här.
Gillar bilden skarpt.
Så mycket känsla.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste