Bildet inngår i albumet Unseen -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-08 16:14:26
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger623
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149892} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Oda Lystrup H.

dette var et skikkelig spennende og kult bilde!
veldig bra sett! skyggene lager fine mønster.
dette passer på vegg.

Oda:)
Steinulf L.

Flott effekt med skyggene. Bildet kunne godt vært litt større.
Kristoffer L.

Tusen takk for raske og inspirerende kommentarer!

Bildet er fra amfiet utenfor Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden, og er et av de første jeg har tatt med nytt kamera, en F4 påsatt mitt nye ''normalobjektiv'', en herlig 20mm. ;-)

- Kristoffer
Georg K.

A classical example of re-composition by the use of patters, originally designed in a different connection - for which photo seems to be a perfect medium.
When looking through your latest postings - it seems that you are relative observant towards such innovative views for the time being, something I have a lot of sympathy - and very little success with when doing it myself :(
Anyhow - in this particular image - and due to moving, missing internet and summer in general I haven't been commenting much lately - I enjoy the harmony offered by the obvious fixpoint in the upper right corner, the small disturbance of it by the pattern-breaking stick on the ground - and, not visible here - but as a part of the total impression - the location.
The range of grey tones is pleasing - but maybe not used to it's maximum ?
Nevertheless - as you said - unseen, and that's what builds, and explains the fascination of this image - in my mind.
kenneth b.

Som å hoppe etter Wirkola når Georg kommenterer.
Ønsker litt mer smell i kontrasten,ser litt flatt ut,
veldig spennende motiv alikevell.

mhv k
Kristoffer L.

Tusen takk for nyttige tilbakemeldinger!

Jeg var litt usikker når det gjaldt kontrastene. Bildet kan tonelegges på så mange måtes - lyst, mørkt, hardt, bløtt, kantete eller flatt. Jeg prøvde meg fram, og kom til at v1 ble en brukbar ''minste felles multiplum''. Om ikke annet, skilte den seg fra de typiske hardkontrastgjengivelsene vi ofte ser av slike motiv.

Etter Georgs og Kenneths kommentarer så jeg imidlertid på bildet på nytt, og har nå lagt inn en alternativ versjon som det nok er mer sting i, enn v1.

Det er vel en grunn til at slike bilder gjerne presenteres mer kontrastfylt. Ofte fungerer de bedre slik. Selv synes jeg umiddelbart at v2 sitter bedre, og er spent på hva dere andre synes. ;-)

- Kristoffer
Øistein T.

Dette var spennende! Dette bildet viser at linjer og elementer kan gi utrolig spennende bilder. Utsnittet og sluttresultatet fremstår dessuten slik at man må tenke på hva dette egentlig er for noe. Kreativt sett og skikkelig bra!

Mvh
Øistein
Tormod M.

Godt sett, bra bruk av linjer/lys/skygge. Men kanskje litt kjedelig?
Foretrekker versjon #1.
Avsluttet .

spennende grafisk bilde, mye grunnet skjevhet og de markante, spessielle trappene. Liker versjon en best. Tommel opp for dette.

Ø
Knut L.

Hei Kristoffer.

En meget spenstig komposisjon med lys og skygge i flater og linjer.
Når du spør; - så bikker jeg vel mot V2 - tror jeg, men er uansett imponert over dit s/h-arbeid. Det er lekkert.

Jeg var selv en tur på Høvikodden for vel én måned siden, men dette motivet så jeg ikke. Men du har et godt øye for de ''kreative s/h-potensialer''.

mvh
Knut

PS og apropos: Fin spasertur rundt odden og til Veritasbygget som har flotte vinkler, strukturer og refleksjoner i sine flater. DS.
Kristoffer L.

Hjertelig takk for nye, inspirerende kommentarer!

Knut: Om du spaserer rundt kunstsenteret, kommer du til amfiet på baksiden/nedsiden av bygningen. Du ser det forresten også fra uteserveringen på restauranten. Er forresten enig med deg om spaserturen du nevner - har gått den mange ganger. Mye fint er det langs stranda og i skogen der også. ;-)

- Kristoffer
Nina S.

likte den ''sentrifuge''-formen i motivet, gir en flott bevegelse i bildet. V1 synes jeg mest om. Liker også lyset i øverste del av bildet, det bryter med det gjentagende motivet i bildet. Lekkert.
Mvh Nina
Daniel M.

Kreativt sett og vel så bra gjennomført, så dette synes jeg var meget bra.

Synes nok helt klart de litt dypere tonene i v2 fungerer best, men selve grønntonen må jeg innrømme at jeg ikke er så veldig begeistret for, så en litt annen duotone(regner med at det er det du har brukt?) hadde nok vært å foretrekke..-er dog selvfølgelig bare en smaksak :)

-Daniel-
Helene B.

Syns dette er et fasinerende bilde, klarte ikke å se hva det var med det samme, artig med sånne ''a-ha'' bilder. Veldig tøffe skygger du har funnet her!

Helene :)
Kristoffer L.

Tusen takk for nye kommentarer! Hyggelig at bildet faller i smak...

- Kristoffer
Einar E.

Bra sett!

Fungerer igrunn veldig bra, og de kommentarene jeg leste sa vel egentlig det meste. V2 ble bedre ja.

Men hva er det litt irriterende linja på det nest nærmeste trappetrinnet? Den er litt sjenerende.
Kristoffer L.

Takk for det!

Linja på det nest nærmeste trappetrinnet er et strå. Jeg tenkte på å fjerne det, men kom til at det skulle få ligge der som et lite, ufullkomment moment. ;-)

- Kristoffer

Anne Lene B.

Hei Kristoffer
Jeg har veldig sans for bildene dine. Måten du deler flatene på, linjene og fargen.

Mvh
Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu