Kysset
Utstyr
  • Nikon F90x
  • Nikon 135 f2.0
  • Brennvidde135mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger162
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1160} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Paul Sigve A.

Ikke akkurat det mest spennende kysset jeg har sett. Kysse gjør de ofte, brudeparene, men her var han mer inderlig enn henne, for å si det slik.
Lyset er litt sterilt/kaldt. Komposisjonen og utsnittet er litt rett på eller tilfeldig. Er det hardt beskjært (i ettertid eller i søkeren)?

Men det viktigste er vel tilbakemeldingene fra paret? Hva syntes de? Er det dette som henger på veggen hjemme?
Paul Sigve A.

Bildet gir uttrykk for en litt famlende nygift-brudepar-keitethet. Slikt sett har bildet et snev av sjarm.
Hugo S.

Det er jo et veldig kunstig kyss som bærer preg av oppstilthet. Samt at blikket til begge, spesielt dama, ikke virker helt troverdig - litt slappt og likegyldig. Mulig at paret ikke er enig.
Ørjan S.

hehehe
Einar E.

Når en leser kritikk blir en farvet. Enten er en enig eller en går til motsatt ytterlighet. Jeg velger å gå til motsatt ytterlighet. Begge har et begjærlig ærlig ansiktsuttrykk som gir en assosiasjoner om ømhet og elskov. Det som trekker ned er mannens hudfoll på haken som røper at det er en positur i bevegelse – altså et tilfeldig uttrykk. Jeg skulle også ønsket høyere kontrast i ansiktene. Beskjæringen kan diskuteres, men er usikker på hva en annen beskjæring ville betydd for bildets historie.
Ørjan S.

Hudfoll på haken?????
Fortell mer, jeg skjønner ikke.
Einar E.

Tja! Det jeg mener er at haken til mannen dras over slik at det oppstår en bulk som går fra haken og et godt stykke ned på halsen. Jeg tror at den oppstod fordi hodene er i bevegelse. Det kan være at mannen har en kløft i hagen, men da hadde ikke linjen på denne bulken gått så langt ned på halsen. Dette er super flisespikkeri!
Paul Sigve A.

...eller avansert anatomi for viderekommende. For øvrig har rollefiguren Fish i Ally McBeal en hakelapp-fetisj...
Einar E.

Tror du det er en hakelapp-fetisj? For øvrig er det haken og ikke hagen som muligens har kløft. Dette ble bare fjas - trekker hermed tilbake alle mine beskyldninger om hudfold på og eller under haken til den mulige lidenskapelige herre som utfører et lite spennende, keitete og ufølsom kyss. Mitt siste ord er sakt i denne sak.
Christian K.

For å komme litt tilbake til saken; bildet virker litt mindre vellykket fordi nesen til mannen kræsjer med nesen til kvinnen. Ideelt sett skulle mannen ha tippet hodet litt mot fotografen, eller eventuelt bare flyttet seg lenger bak.
Den tekniske siden ved bildet ser jeg ingen grunn til å si noe negativt om.
Er dette forresten et snapshot?
Ørjan S.

Bildet er oppstillt til en viss grad, De stod ved siden av hverandre etter at venner og kjente hadde tatt bilder.Noen ropte''Kyss da''.

Tilbake til hudfold saken..
Ja han har en kraftig kløft i haken, bevegelsen og nesene som møtes litt brutalt synes jeg vitner om lidenskap. Det bare må kysses selv om stillingen ikke er så behagelig.
Tar jeg feil?
Einar E.

Du har helt rett. Blir bare litt sjokkert over eget dilleri. Når en vurderer bilder og prøver å si noen fornuftig blir det noen ganger bare fjas. Denne hudfolden er et godt eksempel. Min kjære samboer spør om hvilken bunad bruden bærer? For øvrig mente jeg det med lidenskap osv.
Ørjan S.

Bunaden er fra Telemark, tror jeg....
Kan også være fra Rogaland.

Jeg er nok ingen kjenner.
Bjørn J.

Brudekrona kan også komme fra Buskerud
Lars-Anders M.

Jeg syns det virker litt stivt og tillgjort. Jeg gikk inn på Brudepar for å få en del tips. Jeg skall selv fotografere i noen bryllup nå i vår og sommer. Jeg ønsker å lre av å se. Så takk.
Fotograf Morten H.

Bildet virker litt slapt og livløst. Lite lidenskap, kjedelig belysning.
Odd M.

Ingen kjennar eg heller, Ørjan, men likevel eit par kommentarar: Det var ein situasjon. Det var eit ljos. Det var to menneske. Om dei var forelska eller ikkje veit me ikkje. Det er klart ein skulle tru dei var det i og med at dei gifta seg, men i desse dagar... I allefall, det er faktisk eit bilete som eg føler er eit ekte snapshot. Dei var slik når biletet vart tatt. slik er det. Eit hundredels sekund eller noko slikt, men alikevel, det var røynda der og då. Fett med augneblenken, ikkje sant?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu