Fascinasjon
Min lille Andrine simpelthen elsker vann!! :-)
Bildet inngår i albumet JENTENE MINE :-) - Denne serien viser bilder av jentene mine - Astrid på 9 år, Anna på 7 og lille Andrine på 3 år.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-11-15 23:28:08
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-03-02 19:48:49
    Versjon #3
Utstyr
  • Olympus digitalt kompaktkamera, mju300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger884
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114876} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Inger Lene H.

At Andrine elsker vann er ikke vanskelig å se! :D Du nevner selv blitzen....har du stativ kommer du langt uten blitz (men det blir jo litt mer pes da.. ;) Ellers ville jeg kuttet litt av toppen slik at nesten hele den første raden med fliser syns...de ''greiene'' på toppen forstyrrer litt...men dette var nå bare min mening! Supert uttrykk på Andrine som sagt! ;)

-il
Stine J.

Herlig og frydefullt uttrykk på Andrine! Ser ut som hun storkoser seg i badekaret. :-)
Blitzen nevner du jo selv, den gir refleksjon i flisen. Men skarpheten kan du sikkert få bedre med å bruke stativ som ILH foreslår. Forøvrig også enig i hennes kutteforslag.
Koselig minne for deg dette! :-)
mvh Stine
Avsluttet .

Synes dette er et herlig bilde. Uttrykket til Andrine, og så har du vært veldig heldig med dråpene som på en snor.''

Men jeg synes ikke noe om sepiafargen. S/H ble mye bedre i mine øyne.
Hege J.

Takk for kommentarer, alle tre!
Takk til deg Stine for at du tok deg tid til å jobbe litt med bildet for meg. La det inn som versjon #2. Håper en dag å kunne klare jobben selv! Imens setter jeg stor pris på forslag og tilbakemeldinger fra dere alle... ;)
Mvh Hege
Camilla S.

Synes det var et morsomt og flott barne portrett!
Heldig med dråpene!
Må si meg enig med Anne Gro at S/H ville fungert bedre, V2 ble jo bra!
Jeg er selv amatør på bilde behandling, men det er jo i grunn bare til å prøve seg, leke seg litt, så vips, så har du noe som blir bra.
Lykke til!
-Camilla
Inger-Lise S.

Et herlig barnebilde. Artig med dråpene. Godt uttrykk på sjarmtrollet.

mvh Inger-Lise
Anniken S.

Uten tvil at denne unge damen elsker vann.
Mitt eksemplar hadde hyelt høylytt og gjemt bort hele fjeset i en lignende situasjon. Syntes i grunnen ikke blitsen sjenerte så mye. Forslaget til Stine ble bra, likte kuttingen og fargevalget.
Steinulf L.

Liker best utsnittet i v#2, selvom det muligens har fått litt mye softing.
Anne-Grethe S.

Versjon 2 blei jo berre knallbra! Eg synest ikkje det gjer noko om hånda ikkje er heilt klar. Eg er enig med deg at bilder utan blitz ikkje er enkelt. Da må det i så fall bli ute eller rett framfor eit vindauge og det er jo ikkje alltid det passar.

Anne-Grethe:-)
Tore U.

V2 er et suverent barneportrett. Livfullt og godt utrykk på ungen. Eneste som trekker er den harde skyggen fra blitzen (går ut fra at du har brukt det). Ville prøvd å tyne utstyret så langt det går for å unngå blitz. Uansett, et veldig bra bilde.

mvh
Tore
Janne L.

Utsnittet i v2 er det beste. Men v1 hadde noen spennende farger. Men et herligt barneportrett har du fått til. Et nydeligt blikk. Her har du fanget øyeblikket.
Janne
Hege J.

Hei alle sammen og tusen takk for oppmuntrende tilbakemeldinger! :) Glad for at dere evner å se gleden og fascinasjonen Andrine viser i forhold til vann. Vet så godt at bildet har tekniske svakheter, men er ikke dyktig nok til å gjøre så mye med dem - ennå. Setter derfor stor pris på oppbacking og veiledning ut fra det nivået jeg kan mestre. ;)

Mvh Hege
Kay R.

Flotters... Et unikt flott utrykk. Hær har du virkelig truffet bra. Noe som ikke e lett med barneportretter. Vet godt om det.. Har to sjøl..
Bra levert..

MVH Kay:-)
Anette G.

Jeg er en av dem som ikke så lett lar seg rive med av barnebilder, men dette bildet var HERLIG!!! Jeg blir rett og slett i godt humør av å se på det. At hånda er litt uskarp gir en følelsen av action og når resten er skarpt gjør det ingenting, synes jeg. Versjon 2 er best ;-)
Dagny L.

Tusen tatt for kommentaren på mitt bilde:=)
Dette var jo kjempeflott. Tror det hadde blitt vanskelig uten blitz dette jeg, vanskelig å få rask nok lukketid hvis det er for mørkt. Flott dette.

Dagny
Espen P.

Kjempeflott bilde av en alldeles herlig liten unge. Alt er helt 100 bortsett fra noe du ikke kan gjøre noe med så lett.....blitsen din. Synd du ikke har et kamera med ekstern blits som du kan skyte via veggen....

ePsen
Siri Elisabeth J.

Sylskarpt og herlig bilde!
Så mye glede!

Siri:-)
Dag Asle L.

Tusen takk for komentaren(e) på bildet mitt... synes ansiktsutrykket på jenta di er helt knall, og kuult med de dråpene som henger på rekke... Når det gjelder lyssettingen er det vanskelig med det kameraet du har, men med litt brettet papir/bakepapir kan du kanskje fikse litt på dette (softere blitslys og ''bounsing'' fra vegg/tak)?
Karianne H.

I likhet med Dag-Asle sitt bilde er dette et nydelig bilde av en skikkelig ''Lano-unge!'' Utrolig flott med dråpene som kommer som perler på en snor. Flott gjort å få fanget motivet slik. Herlig unge!

Karianne :-)
Hege J.

Takk for gode ord til dere siste også! :)
Så får jeg bare prøve meg frem med lyssetting fremover...
Ha en god søndag videre!

Mvh Hege
Linn J.

Nydelig.
Pernille B.

utrolig vakkert billde og morsomt ikke minst!! alt stråler;)
Avsluttet .

Usedvanlig bra!
Versjon 2 er veldig mykje betre!!
Bokmerka!

-Kjetil-
Hege J.

Takk for positive kommentarer til dette bildet!
Utgangspunktet er et flott uttrykk, samt at jeg var heldig med dråpene som kom fint som perler på en snor. Teknisk er det ikke bra, men jeg har lært litt siden jeg la inn bildet, og har laget en bedre versjon som jeg har fremkalt nå i ettertid. Det ble jeg fornøyd med selv også. ;-)
Legger det ut som versjon #3 hvis noen fortsatt klikker seg innom dette bildet... :-D

Mvh Hege
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu