Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Byfestutstilling på Lillestrøm

"Emotions", jubileumsutstillingen til byfesten på Lillestrøm blir åpnet av Morten Krogvold, og består av bilder tatt av Ronny Østnes.
I år fyller Ronny Østnes 50 år. Og i 35 av de 50 årene har fotografi vært den store lidenskapen. En reise gjennom livet med kamera over skulderen har gitt enorme opplevelser og mye tid til refleksjon. Kanskje er det slik at alle fotografiene har vært et indirekte selvportrett, undrer Østnes. Av hvor man var og de drømmer som alltid har vært der og vist vei. Det er en glede for Lillestrøm Kunstforeningen å dette året ha en jubilant som byfestutstiller i Galleri Brogata 2.

Om fotografen
Fotografen har laget 7 bøker, hatt nær 100 utstillinger og er utdannet med fagbrev og mesterbrev. Gjennom årene har han arrangert workshop i fotografi for over 2000 deltakere i inn - og utland, og har bla. mottatt Skedsmo kommunes kulturpris for sitt arbeid med barn og ungdom og sitt engasjement for å løfte lokalmiljø og mennesker gjennom fotografi. De siste årene har han også gjentatte ganger gjestet NRK TV og radio og snakket om fotografi og tanker rundt det å våge å være den vi er, og den befrielse det ofte ligger i akkurat dette.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu