Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

"Innlandet" - Galleri Eirik Jeistad

Opplev Innlandet i et fortryllende univers med tydelige referanser for oss som bor her. Inspirert av filosofi og mytologi smeltes fotografiene sammen og viser oss det vakreste fra vår region.
Fotokunstner Maria Natalie Skjeset (29) fra Stange åpner utstillingen «Innlandet» på Galleri Eirik Jeistad. Hamar, lørdag 27. april 2019.

Maria jobber innenfor kamerabasert kunst med vekt på fotobasert digital grafikk. For å lage et bilde bearbeides egne fotografier direkte i et digitalt fotoredigeringsprogram. Ett enkelt bilde kan bestå av flere titalls fotografier som hun gjennomarbeider digitalt slik at det fotografiske utgangspunktet glir over i et malerisk uttrykk.

De fleste bildene fotograferer jeg i mitt nærområde rundt Mjøsa.

Frodige kornåkrer i Stange, dagliljer på Domkirkeodden i Hamar, båter og glødende solnedganger som speiler seg i Mjøsa, vannliljer i Mosjømarka i Løten og Fredsplatået på Tronfjell i Alvdal. Dette er utgangspunktet for mange av hennes collager.

Gjennom kunsten søker jeg en forbindelse mellom naturen rundt oss og menneskets indre landskap.

Maria har hatt flere separatutstillinger, blant annet i Fotografiens Hus i Oslo, Holmsbustuene, Stange Kunstforening og Skedsmo Kunstforening. I tillegg har hun deltatt på flere kollektivutstillinger og den juryerte Innlandsutstillingen. I 2017 mottok hun Stange kommunes kunstnerstipend.

Åpning
Lørdag 27. april kl. 14-16. Utstillingen henger til lørdag 11. mai.

Om Galleri Eirik Jeistad
Et lite, privateid fotogalleri i Hamar sentrum drevet av fotograf Eirik Jeistad. Du finner oss i Grønnegata 55, med inngang fra Sverresgate.
Maria Natalie Skjeset -
Maria Natalie Skjeset
Maria Natalie Skjeset -
Maria Natalie Skjeset
Eirik Jeistad -
Eirik Jeistad

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu