Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vakre Fredrikstad og Hvaler

Bilder i utvalg, 65 fotografer 65 fotografier
Nå kan du oppleve 65 blinkskudd fra 65 fotografer i Overlyssalen når "Vakre Fredrikstad og Hvaler" oppsummerer 6 års aktivitet i lokalfotografiets tjeneste 23.-31. mars.

I løpet av disse 6 årene har det blitt publisert over 3500 bilder fra "Vakre Fredrikstad og Hvaler"s plattformer på Facebook og Instagram. Alle bildene er tatt av publikum selv, fra kvinnen og mannen i gata med sin smartelefon, til profesjonelle fotografer med avansert teknikk og utstyr. Siden er populær og enkelte bilder har hatt en rekkevidde på over 120.000 personer, de har fått tusenvis av likes og blitt delt hundrevis av ganger. #vakrefredrikstadoghvaler er brukt over 12.000 ganger på Instagram, og fler skal det bli.

Fotografiet har i det siste årene flyttet seg fra fysisk format til smarttelefoner og computere, men vår bestemte mening er at det er på i glass og ramme man virkelig får oppleve hvilke kvaliteter fotografiet har.

Nå kan du altså oppleve 65 fotografer under samme tak med hvert sitt motiv fra Fredrikstad og Hvaler. Vi tror det er første gang så mange fotoentusiaster stiller ut sammen i Østfold. Vi har hatt fokus på å skape en så bred utstilling som mulig hva gjelder kunstnerisk uttrykk, motiv, årstid. Likes og delinger har til en viss grad også spilt inn i utvelgelsen av fotografier.

Bildene i utstillingen er til salgs. Det er fast pris på 1500,- inkl. ramme. I oversikten over fotografier du får ved inngangen finner du kontaktinformasjon til fotografene. Ved interesse ta kontakt med dem direkte.

Vi takker våre samarbeidspartnere Fredrikstad Bibliotek og Fredriksstad Blad for deres støtte til gjennomføringen.

Vel møtt!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu