Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoutstilling

Utstilling med fotografene Kjell Chr. Gripstad og Christian Svinddal på Follo museum, Belsjøveien 17, Drøbak, i tidsrommet 1/3 til 12/5 2019. Museet er åpent tirsdag til fredag, samt søndag, kl. 11 - 15.
Kjell Chr. Gripstad har i en årrekke drevet som portrett- og reklamefotograf med studio i Drøbak, men han har også jobbet med personlige prosjekter. Han gikk læretiden hos fotograf Svein Sturlasson i Oslo og opparbeidet seg snart en meget god teknikk med sitt analoge svart/hvitt-arbeid. Dette har han videreført inn i den digitale tidsalderen.
Christian Svinddal har studert ved Central Saint Martins - University of the Arts i London. Etter utdannelsen jobbet han 5 år som designer i London. Han jobber nå som grafisk designer, illustratør, fotograf og 3D-designer ved Porsgrunds Porselænsfabrik AS.
Han er en fotograf med en spesiell forkjærlighet for klassisk gatefotografi. Han viser med denne utstillingen et fotoprosjekt fra han bodde ett år i Japan, i nærheten av byen Osaka, og kontrasten til der han er oppvokst på Heer i Drøbak.
Kjell Chr. Gripstad - Bernhard Magnussen
Bernhard Magnussen
Kjell Chr. Gripstad
Christian Svinddal - Gatebilde Japan
Gatebilde Japan
Christian Svinddal
Christian Svinddal - Gatebilde Heer
Gatebilde Heer
Christian Svinddal

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu