Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Juleutstilling med Månedens bilder

Vi har nå åpnet en fotoutstilling med de beste bildene fra «Månedens bilde» det siste året. Det blir også en konkurranse for å kåre årets bilde.
Utenfor butikken vår i Bjørvika i Oslo har vi plass til en utstilling. Vi har inntil nylig vist bilder av Alexander Nordahl – På ett pust, og nå ble plassen ledig, så vi tenkte å vise våre kjære leseres bilder der en stund framover.

Vi har tatt vinnerne for hver konkurranserunde siden desember i fjor, samt ett bilde til fra hver runde. Det var 11 runder, så totalt har vi utstilt 22 bilder i gangen utenfor butikken, til glede for alle som kommer innom eller går forbi.

Flere har kommentert at dette er den flotteste utstillingen vi har hatt, og den er så variert, noe som gjør den spennende.

Utstillingen blir hengende ut januar, antakelig, så alle som er i Oslo de neste seks ukene er hjertelig velkomne til å ta en kikk. Kom gjerne innom butikken for en kaffe og en prat også.

I forbindelse med utstillingen skal vi også ha en konkurranse med disse bildene, der dere kan stemme på deres favorittbilder fra året som har gått, og som vanlig tilfaller det både en flott premie, samt heder og ære til vinneren. Vi kommer tilbake med mer detaljer når det tekniske rundt konkurransen er på plass.



Redaksjon i Foto.no er uavhengig av butikken og nettbutikken vår, men drives av inntektene derfra. Så hvis du setter pris på nettstedet og tjenestene vi tilbyr, og ønsker å se det videreført og forbedret, er vi svært takknenmlige hvis du vurderer å handle hos oss neste gang du trenger fotoutstyr eller å få laget bilder.
Du finner butikken vår i Barcode, rett ved spor 19 på Oslo S.
Nettbutikken finner du her.

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Roar Frich V.
Hei.

Jeg syns det er flott at det blir en utstilling, og at det blir kåret åets bilde. Jeg håper at utstillingen blir vist frem her på forumet også, slik at vi som bor langt borte fra Oslo kan få se den. Jeg lurer også på hvem som skal stemme frem årets bilde.

Hilsen Roar Vangdal
16.12.2018
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu