Sony lanserer 400mm f/2.8 for FE

Selv kaller de det en lettvekter. Alt er relativt, men den skal være den letteste i sin klasse.
Det har lenge vært snakk om at Sony skulle komme med en 400mm f/2.8 for sport- og naturfotografer, og endelig er den lansert, Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS. Dette er altså et objektiv i G-Master-serien som er Sonys toppserie av objektiver. De andre objektivene i serien har fått svært gode omtaler, og vi forventer ikke noe mindre av denne.

Sony oppgir vekten til 2897g, og skal med det være den letteste i sitt slag (Canons tilsvarende objektiv veier nesten et kilo mer). Det gjør den ikke bare lettere å bære på, men også lettere å håndtere og panorere med.

Vi har lite teknisk informasjon om objektivet, annet enn brennvidde, blender og vekt. Vi vet at Sony har lansert et 40.5mm drop-in polafilter til objektivet

Veiledende pris på herligheten er ca. 120 000 kroner. Levering starter i september, men Sony melder allerede nå at tilgangen vil være liten i begynnelsen.

Her er en 2-minutters video som tar for seg funksjonene.




Redaksjon i Foto.no er uavhengig av butikken og nettbutikken vår, men drives av inntektene derfra. Så hvis du setter pris på nettstedet og tjenestene vi tilbyr, og ønsker å se det videreført og forbedret, er vi svært takknenmlige hvis du vurderer å handle hos oss neste gang du trenger fotoutstyr eller å få laget bilder.
Du finner butikken vår i Barcode, rett ved spor 19 på Oslo S.
Nettbutikken finner du her.


 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu