Fotokonkurranse - sommarens båtliv

I sommar arrangerer Sjøfartsdirektoratet igjen ein fotokonkurranse der fritidsbåtar står i fokus. Alle som ønskjer kan delta i konkurransen.
–­ Vårt mål er at folk skal ha det triveleg og fint på sjøen, og god tryggleik er essensielt om ein vil sikra seg ei fin båtoppleving, seier sjøfartsdirektør Olav Akselsen. Det er desse fine turane vi ønskjer å få tilsendt bilete frå.

Resultatet av konkurransen blir kunngjort i neste nummer av Navigare, som kjem ut i september. For at vi skal klara å kårea vinnaren i tide, må vi ha mottatt bileta seinast 15. august.

Premiar:

1.plass: Gåvekort på 5000 kroner og ein flytevest
2.plass: Gåvekort på 2000 kroner og ein flytevest
3.plass: Flytevest
4. – 10.plass: Naudladarar

Vinnerbildene blir trykket i Sjøfartsdirektoratets magasin «Navigare» med opplag på ca 8000.

Viktig:
•Send berre digitale bilete
•Bileta skal sendast til hmsu@sdir.no innan 15. august.
•Maks fem bilete per deltakar
•Bileta må vera i høgaste oppløysing
•Merk sendinga tydeleg med fotografen sitt namn, adresse og telefonnummer
•Sjøfartsdirektoratet har rett til å publisera innsendte bidrag i Sjøfartsdirektoratets publikasjonar, blant anna i arbeidet med sikkerhet til sjøs. Dersom ein kan identifisera personar på bileta må dei vera gjort kjende med dette. Deltakerne beholder selv alle rettigheter til de innsendte bildene, men Sjøfartsdirektoratet forbeholder seg retten til å benytte bidragene i vårt holdningsskapende arbeid for bedret sikkerhet for fritidsbåtbrukere. Bildene kan bli publisert på Sjøfartsdirektoratets kampanjeside @Husk vest på facebook, @huskvest på instagram, samt i egne trykksaker og saker på trykk og nett som omhandler fritidsfartøy og sikkerhet. Fotografen blir alltid kreditert for bilder som blir brukt.


Frank Haughom -
Frank Haughom
Dette herlege sommarbiletet er blant dei tidlegare vinnarane av konkurransen.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu