OKK - Norges største fotoklubb

Vi starter en serie der vi presenterer fotoklubber rundt omkring i Norge. Vi starter med den største av dem, nemlig Oslo kameraklubb.
Det finnes et enormt antall fotoklubber i vårt langstrakte land, og ikke bli overrasket om det finnes en i nærheten av deg. Vi ønsker, med denne artikkelserien, å vise fram de som er aktive, slik at du lettere kan finne en som passer deg.

Vi har sendt epost til alle klubbene vi har klart å finne, men bare fått tilbakemelding fra et fåtall av dem, så hvis du er med i en fotoklubb, få dem til å sende oss litt informasjon om hva de driver med, så vi kan få dem med her.

Vi begynner med den klubben som var lettest å få tak i, fordi de kontaktet oss på eget initiativ, nemilg Oslo Kameraklubb, som har dette å si om seg selv:

Oslo Kamera Klubb (OKK) er landets største fotoklubb. Historien går helt tilbake til 1921, og dermed er vi en av de eldste fotoklubbene i landet.
Oslo Kamera Klubb er en aktiv og allsidig klubb for foto- og filminteresserte amatører. Både som nybegynner og erfaren fotograf vil du finne et miljø som gir deg inspirasjon, kunnskap og muligheter til å utvikle deg. Du får tilgang til konkurranser og utstillinger, og får konstruktiv tilbakemelding på dine arbeider. Dette har bl.a. medført at flere av klubbens medlemmer har gått videre til en profesjonell karriere.

De viktigste elementene i tilbudet vårt er medlemsmøter og kursvirksomhet.
På fotomøtene inviterer vi spennende foredragsholdere .Foto- og filmkonkurranser avholdes jevnlig, samt kurs – både grunnkurs i fotografering og fordypning i mer spesialiserte emner.

Jevnlig drar vi på turer til steder med spennende fotografiske muligheter. I sommermånedene arrangeres det fotoutflukter i stedet for medlemsmøter.
Sammen danner disse tilbudene et miljø som gir kunnskap og inspirasjon til faglig utvikling. Og ikke minst er det et godt sosialt miljø.
Vi tilstreber stor bredde og takhøyde når det gjelder bildesyn, og ønsker alle foto- og filminteresserte velkommen – uansett hvilket kamera du har.

Lyst til å bli medlem?
Møt opp i vårt klubblokalet: Hans Nielsen Hauges gate 44 B.
Mandager kl. 19.00.
For mer informasjon sjekk hjemmesiden vår,
eller Facebook
Vi er også på Instagram : @Oslo_kamera_klubb

 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Pål M. S.
Glimrende med slike presentasjoner. Håper det kan føre til at flere melder seg inn i klubbene, når de oppdager en slik i nærheten. Er selv med i Fokus , og anbefaler et medlemskap i en klubb på det varmeste. Sosialt, lærerikt og ikke minst snakke foto med likesinnede et par kvelder i måneden, uten «forstyrrende element...»:-)

Flott dette Erik, du har respondert på ønsker fra medlemmer om innhold på foto.no, og det skal du ha kudos for!
21.2.2018
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu