Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Lys i mørket

Utstillere er Jon Johansen og Bjørn Ingar Pedersen - begge elever ved Skullerud VO. Der har vi jobbet med bildebehandling i Photoshop Elements.
Temaet for utstillingen er macro (blomster) og har tittelen «Lys i mørket» som en referanse til vintermørket, og som en glede over at våren kommer til og at kulda slipper taket. Bildene vil henge i Galleri 31B i Grønlandsleiret i Oslo. Vernissage (alkoholfritt) er mandag 9. april, kl. 18.00.

Jon Johansen er en erfaren naturfotograf som liker lange turer i skog og mark. Han bruker et Nikon speilrefleks og skyter bilder fra sin tid ute i naturen, både fra hytta si og i Oslo-marka.


Bjørn Ingar Pedersen har fotografert siden tidlig på 2000-tallet og har holdt flere utstillinger i Oslo tidligere, i gallerier som Galleri 31B, Årvoll gård, Café Årstidene og Kafé Steinbra. Han har kirker (arkitektur) som sitt hovedfelt, og tar i hovedsak bilder fra urbane miljøer i Oslo-området.


Åpningstider i Galleri 31B er: mandag 17.00 – 21.00 og tirs-fredag 10.00 – 15.00. Galleriet er ikke alltid betjent, men det går an å ringe på og be om å få komme inn og se.


Velkommen til utstilling!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu