Nå er fotomessen i gang på Foto.no

Da er Foto.no sin fotomesse i gang, med mengder av gratis kurs og foredrag og ikke minst hundrevis av messetilbud.
Siden vi har startet butikk, syntes vi det passet med et større arrangement nå på høsten. Det blir foredrag, workshops, demonstrasjoner og mye annet gøy i uke 39.

Vi har valgt å dele opp programmet i temadager, så hvis du har et hovedinteresseområde, kan du få med deg det aller meste på én dag.

• Mandag 25. er naturfoto der vi får besøk av store navn som Jari Peltomaki og Jørn Areklett Omre
• Tirsdagen er satt av til studio og portrett, og vi får kurs i lyssetting med Svein Bringsdal (Profoto) og bruk ha high speed sync med John Hagby (Elinchrom). Frøydis Geithus kommer og holder foredrag.
• På onsdag blir det video, og vi har fått tak i Matt Pain fra USA og Martin Wallgren fra Panasonic.
• Torsdag vil vi lære mer om printing, skanning og kalibrering. Per Arnfinn Persen fra Profildata holder kurs i alle tre emnene.
• Fredag blir det mer action, og sport. Vi har fått kjente fotografer som Vegard Breie til å komme. I tillegg kommer Svein Bringsdal (Profoto) tilbake og demonstrerer hvordan du kan bruke blitslamper til å fryse bevegelser i sport- og actionfotografering. I den anledning har vi hentet inn et helt cheer leading team som skal være modeller.

Dette er over hodet ikke en utfyllende liste. Fullt program finner du her.
Det er mulig det også blir noen konkurranser og annen moro.

Dessverre, og dette beklager jeg oppriktig, har vi ikke klart å få på plass en løsning for å strømme foredragene for dem som ikke har mulighet til å stille opp. Vi skal skjerpe oss til neste gang.

Til gjengjeld kommer vi til å ha en rekke tilbud på foto- og videoutstyr. Det blir både ukestilbud og dagstilbud, og disse gjelder naturligvis også på nettet.
[EXTLINK=https://butikk.foto.no/kampanjer/fotomesse-2017;Alle tilbudene finner du her.


NB: På noen av aktivitetene forventer vi stor pågang eller har begrenset med plasser. Der er det påmelding, så sjekk hvilke det gjelder i programmet, og meld deg på tidlig hvis du vil sikre deg plass.

Velkommen!
Foto: Frøydis Geithus -
Foto: Frøydis Geithus
Foto: Jaro Peltomaki -
Foto: Jaro Peltomaki
 -
Vi får et helt cheerleaderlag hit som fotomodeller.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Øyvind H.
Hvor er det man har mulighet for å melde seg på arrangementene?
17.9.2017
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu