Norske Jottacloud lanserer fotoløsning

En smidig og rask løsning for å holde orden på bildene sine, og samtidig ha sikkerhetskopi i skyen.
Alt for mange mennesker mister bilder, eller mister oversikten. Det forsøker Jottacloud nå å gjøre noe med.

Google og flere av de store gigantene har allerede tilsvarende løsninger, men Norske Jottaclouds gründer og daglige leder, Roland Rabbe, hevder at deres løsning er bedre. Viktigst er at bildene lagres uten tap av kvalitet. De tar sikte på å ikke bare konkurrere om norske kunder, men også på det internasjonale markedet. Alle data lagers i norske datasentre under norsk regelverk.

Jottacloud tilbyr allerede ubegrenset lagring (selv om vi har hørt rykter om at den i praksis ikke er ubegrenset. Men så lenge du holder deg til privat innhold innen noen lunde rimelige grenser, er det ingen som klager). Du får et enkelt grensesnitt for å organisere og bla gjennom bildene, og tjenesten sorterer automatisk etter tid og sted (hvis sted er registrert i bildet).
Det lille vi har rukket å teste tjenesten tilsier at dette er en fin måte å ikke bare få oversikt over bildene, men det er morsomt å bla gjennom bilder du hadde glemt at du hadde.

I tillegg til bilder kan du naturligvis synke og sikkerhetskopiere alt du har av data på både datamaskin, nettbrett og telefon. For å se på bildene trenger du en nettleser, eller du kan bruke den nye Android-appen. iOS-app er på trappene, men ikke helt klar ennå.
 - Jottacloud Foto
Jottacloud Foto

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Fredrik N.
Sikkert en bra løsning, men det virker ikke som det støtter RAF-filer fra Fuji, så da må man bruke noe annet. Onedrive f.eks.
28.11.2016
Rune E.
Jottacloud er ok det. Men at de ikke får på plass kryptering av innholdet er veldig synd.
26.11.2016
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu