Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Bokeh-vidunderet som alltid leverer: Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO (tilsvarende 35mm: 50mm) er utformet for å gi de beste resultatene, og presser fastobjektivets ytelse til det ytterste. En svært rask AF sikrer presisjon i alle opptakssituasjoner.
Pressemelding

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO tilhører flaggskipserien M.ZUIKO Pro-serien, og objektivet har den høyeste oppløsningen og har fantastiske egenskaper i lite lys, takket være den maksimale blenderåpningen på 1:1.2 for uovertruffen skarphet og klarhet i alle deler av bildet – med bokeh som gir deg hakeslipp. Enten det regner, er sol eller så, som alle M.ZUIKO Pro-serie objektiver, er M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO støv-, sprut- og frostsikkert slik at det aldri vil skuffe deg – uansett oppdrag. Det er tilgjengelig fra oktober 2016 med en veiledende pris på 1299,00 euro.

Beste bildekvalitet

M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO benytter seg av den seneste optiske teknologien for å gi den beste oppløsningen fra bildekant til bildekant. Kombinert med den svært lyssterke blenderen på 1:1.2 er du sikret profesjonelle resultater, selv under de mest utfordrende forholdene. Videre garanterer den avanserte Z Coating Nano reduksjon av skyggeeffekter og gjenskinn for enda skarpere og klarere bilder.

Nydelig bokeh

I hele designprosessen har vi vært særlig fokusert på å sørge for at dette M.ZUIKO Pro-series objektivet, med 1:1.2 blender, gir den beste bokeh slik at bakgrunnen i bildene blir enda penere – eller når bokeh-effekten er selve motivet. De nydelige formene dette objektivet gir helt ut til de ytterste kantene og den naturlige defokuseffekten er resultatet av kombinasjonen av objektivsystemets unike optiske utforming og blenderens ni blader.

Svært rask AF, fleksibilitet og profesjonell håndtering Ofte har du bare en sjanse til å ta det unike bildet. Derfor må fotografer kunne stole på at utstyret er klart når de er det. M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO har et svært raskt autofokussystem, som gjør at motivene fryses øyeblikkelig, og med knivskarp kvalitet – enten det er snakk om et enkeltbilde eller en del av en bildeserie. Dette gjøres mulig takket være en den spesielle konstruksjonen: Av de 19 optiske elementene er det bare et element som må bevege seg for å fokusere, noe som gir en ultrarask autofokus.

Konstruert for røff behandling M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO er støv-, sprut- og frostsikkert, som alle objektiver i M.ZUIKO Pro-serien, slik at du kan fortsette å fotografere når andre må pakke sammen og dra hjem. Det solide metallobjektivet gir en maksimal forstørrelse på 0.11x (tilsvarende 35mm: 0.22x) og veier 410 gr.

Det svært lyssterke M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO er laget for å møte profesjonelle behov for fotografering av høyeste kvalitet og oppløsning, med fantastisk bokeh. Objektivet leverer på alle punkter og vil være tilgjengelig fra oktober 2016 med en veiledende pris på 1299,00 euro.

M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO Hovedfunksjoner

> Profesjonelt 25mm (50mm 35mm tilsvarende.) 1:1.2 fastobjektiv

> Høyeste oppløsning kant-til-kant og største blender

> Svært presis, ekstremt rask AF

> Den vakreste bokeh, takket være unik optisk design og blender med ni blader

> Støv-, sprut- og frostsikkert

> Z Coating Nano som reduserer gjenskinn betydelig

> L-Fn-knapp og fokusclutch med bildedybdeindikator

> Nærgrense på 19,5cm

> 0.11x (0.22x 35mm tilsv.) maksimal forstørrelse

> Vekt: 410 gr

Alle Olympus’ objektiver og kameraer kommer med gratis seks måneders utvidelse* av garantien når du registrerer deg online på MyOlympus.

Produktspesifikasjon kan endres uten varsel. Vennligst se Olympus’ nettside http://www.olympus-europa.com for de siste spesifikasjonene.

  • Seks måneder i tillegg til den lovpålagte garantien i kjøpslandet.
Olympus - Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO
Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO
Olympus

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Finn M G.
Dette er ren og skjær reklame. En 25mm vil aldri kunne levere fantastisk bokeh for profesionelle behov, det er fysisk umulig. F.eks en billig 50/1,8 til rundt tusenlappen fra Canon vil gruse denne.
23.9.2016
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu