Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vinterworkshop med 2 dager hvalsafari, Senja.

Eksklusiv vinter workshop på Senja med kval, nordlys og spektakulær natur. Vinterlyset på Yttersida av Senja er magisk. De siste årene har det i tillegg til fantastisk nordlys, vært enorme mengder med knølhval og orca (spekkhugger) i Bergsfjorden. Nå kan du oppleve alt dette sammen med fotograf og kursholder Trym Ivar Bergsmo, som veileder og underviser i Arktisk vinterfotografering.

Workshopen byr på høy opplevelsesfaktor. Vi skal være 2 dager ute på havet i en stor RIB med god plass og nærhet til havskorpa for å ta bilder av kvalen. Det aktiske lyset i januar er helt fantastisk og sjelden kan man oppleve kombinasjonen lys og dyreliv sterkere enn på Senja når været slår til. Ekspedisjonsbåtene ligger rett ved stedet der kurset arrangeres. I tillegg til kval fotografering, vil vi jakte på nordlyset på spennende steder på yttersiden av Senja.

Vinterlandskapet på Senja, med de bratte, snødekte fjellene er overveldende. Landskapsfotografering vinterstid blir derfor en naturlig del av workshopen. Følger du lenken under, kan du lese mer om programmet og opplegget for workshopen.

Les full workshopbeskrivelse her: http://www.arcticimage.no/index.php/workshop/20-vinterwor...alsafari-3
© Trym Ivar Bergsmo - Senja
Senja
© Trym Ivar Bergsmo
© Trym Ivar Bergsmo - Senja
Senja
© Trym Ivar Bergsmo
© Trym Ivar Bergsmo - Senja
Senja
© Trym Ivar Bergsmo

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu