Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Epson SureColor P800 inklusiv Dahle 444 kuttebord

Epson SureColor P800 har markedets dypeste svarttoner og den første med valgfri rulle- papirenhet. Skriveren er ideell for profesjonelle fotografer, fotoentusiaster, kunstnere og grafikere, for produksjon av virkelighetstro bilder med overlegen kvalitet med jevne fargeoverganger.
Mulighet for bruk av standard ruller
SureColor P800 er den første og eneste A2- skrivebordsskriveren på markedet med valgfri rullpapirenhet, noe som betyr at man enkelt kan lage fantastiske utskrifter på standard bredder på 16 og 17 tommer og 30 cm ruller, f.eks Luster papir eller lerret som spennes rundt en blindramme. P800 lager holdbare kvalitetsbilder for salg, utstillinger, porteføljer og andre kvalitetsdokumenter, inkludert sammendrag, presentasjoner og gjengivelser.

Dypeste sort
SureColor P800 bruker UltraChrome HD-blekk, et nytt nifargers blekksett. Blekksettet produserer et stort fargerom med markedets dypeste svarttoner, noe som betyr at brukere kan skrive ut bilder med en fantastisk spekter av nøyaktige farger og dype svarttoner. I tillegg har blekket forbedret lysekthet for økt holdbarhet.

Brukervennlig
Epson SureColor P800 er brukervennlig takket være en rekke tilleggsfunksjoner. Den er det
eneste produktet på markedet med en 2,7- tommers fargeberørings-skjerm som hjelper å overvåke status på utskrifter og forenkler bytte mellom utskrift på forskjellige medier.
Tre papirbaner, inkludert en ny frontmatet papirbane for kunstpapir og Poster Board plater opptil 1,5 mm tykkelse. Skriveren bruker store blekkpatroner på 80 ml, noe som gjør den perfekt for store mengder fotoutskrifter med mindre antall blekk-skifter.

Kompakt design
En ny moderne design gir SC-P800 et flott utseende og kvalitetsfølelse. Den tar også minst plass av alle A2-skriverne på markedet. Dette betyr at den passer bra der det er trangt om plassen, enten det er hjemme eller i studioet. Avanserte tilkoblings-funksjoner gir SC-P800 ekstra fleksibilitet. Den er den første 17-tommers A2-skriveren med Wi-Fi for trådløs utskrift. SC- P800 støtter Epson Connect for enkel mobil utskrift via en rekke enheter, inkludert data- maskiner, nettbrett og smarttelefoner. Takket være Wi-Fi Direct-tilkobling kan du og skrive ut fra den enheten du måtte ønske uten Wi-Fi server.

Kampanjepris
Epson SureColor P800 inkl. Dahle 444 kuttebord
kr. 10.584,- eks. mva., kr. 13.230,- inkl. mva.
Vi gjør oppmerksom på at det er avsatt et begrenset antall på denne bundle-kampanjen.
Epson, Dahle - Epson SureColor P800, inklusiv Dahle 444 kuttebord
Epson SureColor P800, inklusiv Dahle 444 kuttebord
Epson, Dahle

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu