Photocamp

Denne uken er det gratis Photocamp hos Interfoto.
Programmet er først og fremst rettet mot profesjonelle fotografer og videografer. Likevel bør det også være noe av interesse for amatører og alle med en lidenskap for fotografi.

- Hele uken er proppfull med foredrag og kurs som er direkte relatert til vår hverdag. Eksempelvis er det mye som er viet video og lyd, mens lyssetting inkludert HMI lys er så å si på programmet daglig. I tillegg er det flere såkalte powerdemos på skanning, fargestyring og dessuten brukerkurs på Canon, Sony mfl., skriver Interfoto i en email til foto.no.

- Foredragsholderne er også veldig relevante for vår virksomhet. Jens Haugen holder workshop, Jarle Hagen beskriver sin konvertering fra AD til reklamefotograf, Svein Bringsdal og Pål Laukli byr på sine seneste prosjekter og en gal engelskmann har også fått plass i programmet. Selvsagt er Damian Henisch representert (torsdag) og tidligere samme kveld holder Jo Michael sitt foredrag: »Alle bilder er tatt». Allerede på åpningsdagen er det en spenstig og annerledes sesjon under tittelen: NOIONE «fashion and art». De fleste reklamefotografer beveger seg inn i videoproduksjon og det er verdt å merke seg Simeon Querries: «Stills to video» på onsdag kveld.

Mer info og program
Frøydis Geithus -
Frøydis Geithus
Simeon Quarrie -
Simeon Quarrie

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu