Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vinduet

Vinduet er en kunstdokumentar fra Tøyengata gjennom et kjøkkenvindu i fjerde etasje. Menneskene blir fanget uten å vite det, og gjort om til små figurer.
Mork har i snart et år jobbet med prosjektet "Vinduet" et kunstdokumentarisk prosjekt hvor travle, uvitende mennesker har blitt fanget i interessante positurer i Tøyengata 4 etasjer ned.
-Jeg liker å starte dagen med en kopp kaffe på kjøkkenvinduet, og ble straks interessert i disse ukjente menneskene som strever forbi langt der nede, og jeg likte vinkelen og avstanden. Derfor begynte jeg å fotografere dem.
Alle menneskene er anonyme, jeg har aldri vært spesielt interessert i ansikter, men liker at menneskene kun er symboler, på oss alle, sier han.
Overvåkning
Samtidig er det et stikk til overvåkningssamfunnet.
-Hver dag blir vi filmet og observert uttalige ganger, både av det offentlige og privat. Det er slik samfunnet har blitt. Jeg har på en måte fungert som en tilfeldig overvåker, og tar bildene ut av det skjulte og videre til galleri vegger. Det setter det i perspektiv.
Mork
Mork har tidligere vært utstilt ved bl.a: Ringve, Nasjonalmuseet for Musikk, Art Raw Gallery, New York, Arendal Kunstforening, Museum of contemporary Art MOCA som en del av den episke fotogjengen Hamburger Eyes under LA Art Book Fair og sist ved Louvre Museum, Paris gjennom See.me utstillingen The Exposure Award. Der er han også med i en fotobok "The Sky Collection" som slippes i disse dager

Mork - Vinduet 4
Vinduet 4
Mork
Mork -
Mork

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu