Lenge leve filmen

Indie Film Lab reiste fra Montgommery til Las Vegas for å finne ut hvorfor fotografer bruker film.


Indie Film Lab har laget denne dokumentaren i samarbeid med Kodak.
Skjermdump Long Live Film -
Skjermdump Long Live Film

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Preben R.
Her er en sammenligning mellom Hexar AF og Fuji X100

http://blog.baquephoto.com/?p=3180

Ikke så ulikt...
1.1.2015
Preben R.
Interessant, men også skuffende. Mange interessante grunner for å bruke film. Mye jeg er helt enig i. Utrolig mange repetisjon dog, veldig fokusert på å promotere Kodak. Jeg telte ikke men om de nevnte en type film de brukte så var det kun Kodak. Så etter 30min ble dette mer reklame og propaganda enn interessant. En annen ting jeg la merke til var at 80-90% av bildene var arrangert. De fleste som ikke var fornøyd med digital gikk over til analog MF, var det medium formatet eller den analoge filmen som gjorde det? Jeg ser selv helt klart kvaliteter i film. Men syns det ble mye glorifisering og mye negativt om digitalt. Men forstår nå godt hvorfor Kodak ikke klarte overgangen.

En ting jeg lurte på og det er, hvor mange endte opp med digital behandling av bildene?

Er det en ting jeg kan si meg helt enig i, det er poenget med at det er frigjørende når prosessen med å ta bilderfår en til å roe ned og fokusere på å ta gode bilder. For min del finner jeg dette digitalt med Sigma sin dp-serie.
1.1.2015
Bjørn S.
Interessant dokumentarfilm. Dersom en har behov for teksting bør en nok finne en annen versjon på youtube, da denne versjonen har helt absurd teksting.
31.12.2014
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu