Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Creative Cloud blir mobil

Adobe lanserer fem mobil-apper som gjør det mulig å arbeide kreativt uten å måtte sitte ved skrivebordet, blant annet iPhone-versjon av Lightroom.
Photoshop Mix gjør det mulig å bruke tunge Photoshop-verktøy via iPad, og Creative Cloud-appen gir tilgang til bilder i nettskyen. Andre nyheter er Adobe Line, som er verdens første iPad-app for presisjonstegning, nye design-hardware for skisse- og presisjonstegning på iPad og Lightroom for iPhone.
I forbindelse med den store oppdateringen av Creative Cloud lanserer Adobe fem nye apper og to digitale enheter som skal gjøre jobben enklere og mer fleksibel for fotografer og designere.

Blant de nye appene er Photoshop Mix, som gir tilgang til avanserte Photoshop CC-verktøy som f.eks. Content Aware Fill og Camera Shake Reduction. Adobe Line er verdens første iPad-app for presisjonstegning, mens Adobe Sketch er en app for frihåndstegning. For å sikre fleksibilitet i det kreative arbeidet lanseres også Creative Cloud-appen, som gir tilgang til alle ens Creative Cloud-filer fra både iPad og iPhone. I tillegg kommer en iPhone-versjon av Lightroom.

Nye enheter til iPad-pennalet
To nye enheter gjør det mulig å tegne og designe direkte på iPad. Adobe Ink er en tresidet digital penn i aluminium, mens Adobe Slide er en digital linjal som åpner for presisjonstegning. Begge produktene lanseres nå i USA og forventes å bli tilgjengelig i de nordiske landene på et senere tidspunkt.
Creative SDK skal fremme utviklingen av flere apper Adobes nye Creative SDK er et programvarebibliotek som utviklere kan bruke for å lage nye mobilapplikasjoner. Biblioteket gir tilgang til flere nye skybaserte tjenester som tidligere var forbeholdt Adobes desktop-produkter. Creative SDK blir nå testet av utvalgte utviklere og betaversjonen forventes å bli lansert i løpet av de kommende månedene.

Fem nye mobil-apper
- Adobe Sketch er en app for frihåndstegning som gir designere og andre kreative mulighet til å tegne inspirasjonsskisser som de kan dele og få tilbakemeldinger på fra andre i sitt nettverk - der og da.

- Adobe Line er verdens første iPad-app for presisjonstegning, og kombinerer organisk tegning med perfekte rette linjer, franske kurver og vakre former, gjerne i perspektiv.

- Photoshop Mix gir tilgang til avanserte redigeringsverktøy som Content Aware Fill og Camera Shake Reduction via iPad. Appen kan åpne, eksportere og synkronisere Photoshop-filer, individuelle lag fra PSD’er og filer fra Lightroom Mobile.

- Lightroom for iPhone gir enkel og effektiv tilgang til egne bilder - uansett hvor man befinner seg. Samtidig er Adobe Voice, som nylig ble lansert for iPad, nå blitt synkronisert med Lightroom.

- Creative Cloud for iPad og iPhone er en ny app som gir Creative Cloud-medlemmer mulighet til å administrere sine filer, aktiva og mye mer via mobile enheter.

Pris og tilgjengelighet:
Adobe Sketch, Adobe Line, Photoshop Mix, Creative Cloud og Lightroom til iPhone er alle gratis og tilgjengelige i flere språk på Apple App Store. Noen av funksjonene i disse appene krever medlemskap i Adobe Creative Cloud. Adobe Ink og Adobe Slide er foreløpig kun tilgjengelige i USA via Adobe.com til US $ 199,99.

Se mer på adobe.no
Adobe -
Adobe
Synkronisering
 -
Adobe -
Adobe
Photoshop Mix for iPad
Adobe -
Adobe
Penn og linjal

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu