Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Epson lanserer SureLab D700

Epson lanserer SureLab D700, som er selskapets første kompakte fotoskriver med seks farger og med en rekke medie- og formatalternativer.
Den kombinerer livaktige fargeutskrifter med driftssikkerhet og kostnadseffektivitet, og Epson mener den er ideell for fotoproduksjonsbedrifter, uavhengige fotobutikker, arrangementsfotografer, minilaboratorier og kopibutikker, samt bedrifter som trenger utskrifter av panoramabilder i høy kvalitet, gratulasjonskort eller blandede snarutskrifter.

Fleksibilitet
I motsetning til fargesublimineringsmodellene på markedet som bare skriver ut på begrensede medier, gjør fleksibiliteten ved Epsons blekkskriverteknologi at SureLab D700 skiller seg ut. Den kan skrive ut på en rekke medier og formater, inkludert glansede, blanke eller papirbaserte matte medier, i størrelser på 10-21 cm i bredde og 8,9-100 cm i lengde. Derfor kan den enkelt skrive ut kort, invitasjoner, løpesedler og reklamebrosjyrer i tillegg til bilder. Dette gjør at den passer for kopibutikker og fotografer som ønsker å utvide virksomheten og skape nye inntektskilder ved å tilby relaterte produkter og tjenester, og samtidig dra nytte av den lave kostnaden per utskrift.

Mobil fotolab
Etter den vellykkede introduksjonen av SureLab D3000 for fotoutskrift i høyt volum, er SureLab D700 det neste logiske steget for Epson. Den er kompakt, og kan levere små og mellomstore produksjonsserier eller brukes til kioskutskrifter. Samtidig er det en mobil laboratorieløsning som kan brukes på arrangementer og til å ta skolebilder, uten at det går ut over utskriftskvaliteten og mediefleksibiliteten, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Lave servicekostnader

De lange serviceintervallene og de lave vedlikeholdskravene bidrar til å forsterke SureLab D700s kostnadseffektivitet. Den slitesterke og holdbare bladkutteren reduserer nedetiden og vedlikeholdskostnadene, sørger for bedre produktivitet og sikrer at brukerne kan tilby kundene en gjennomført og pålitelig tjeneste.

Micro Piezo
Epsons velprøvde skrivehodeteknologi Micro Piezo sørger for en klar og livaktig bildekvalitet som bygger videre på Epsons suksess innen fotoutskrift. Med Epsons UltraChrome D6-S-blekk får SureLab D700 et bredt fargeområde. Bildeutskriftene er skarpe og definerte takket være den høye oppløsningen på 1440 dpi x 720 dpi (maks.), den variable dråpestørrelsen og den nøyaktige dråpeplasseringen.

SureLab D700 er tilgjengelig fra mai 2014.

Nøkkelfunksjoner:

- kompakt blekkskriver
- seks farger for produksjon av kvalitetsfotografier
- skriver ut på glansede, blanke og matte medier
- rullbredder på 4, 5, 6 og 8 tommer, pluss 21 cm
- rullpapirlengde 65 m
- utskriftshastighet på 6x4 tommer 360 ark i timen på 720x1440 dpi
- utskriftshastighet på 6x4 tommer 180 ark i timen på 720x720 dpi
- langt serviceintervall
- USB-tilkobling
- UltraChrome D6-S-blekk med separate blekkpatroner på 200 ml
- drivere for Mac og PC
- direkte utskrift fra Photoshop, Lightroom, Aperture
- utskrift via Epson Order Controller
- utskrift via Kiosk løninger

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=DHehQ4ruIRA

Norgeslansering:
Landsmøtet Norges Fotografforbund på Strømstad 23. - 26. mars, 2014.
 -
 -
 -
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu