Arrangerer fotomaraton for fjerde gang

Lørdag 24. august er det igjen klart for fotomaraton i Oslo.
Ny rute og nye temaer står på planen når Oslo Fotomaraton arrangeres for fjerde gang lørdag 24. august.

- I år går starten fra “Nye Oslo” på Sørenga, og stikkord for årets arrangement er kontinentet, palmesus og en by som vil spise kirsebær med de store, skriver arrangørene i en pressemelding.

12 timer, 12 temaer, 12 bilder
Konseptet er det samme som tidligere år. I løpet av 12 timer får deltakerne utdelt 12 temaer, som skal resultere i 12 bilder.

- Men fremfor noe er fotomaratonet en sosial happening og et sted å møte likesinnede. Arrangementet er åpent for alle, nybegynnere såvel som viderekomne entusiaster. Du må heller ikke ha et dyrt kamera for å delta, alt fra kompaktkamera til speilrefleks kan benyttes, skriver arrangørene.

I fjorårets maraton fullførte 130 fotografer, og de resulterende 1560 bildene ble senere samme høst stilt ut på Galleri Neuf.

De beste bildene premieres

I etterkant av maratonet skal det kåres beste enkeltbilde og beste bildeserie, samt deles ut en folkets pris. Premiene består av blant annet gavekort på workshop og kurs.

I fjorårets utgave av maratonet vant Matias Østebø både beste enkeltbilde og beste bildeserie.

Deltakeravgiften er på 200 kroner, hvorav 40 kroner går til et fotokurs i Colombia, som arrangeres i samarbeid med Bistand for barn.

Mer informasjon og påmelding på blanko.no/fotomaraton
Matias Østebø -
Matias Østebø
Beste enkeltbilde Oslo Fotomaraton 2012

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu